Aceste 11 produse vor îmbunătăți rapid funcționarea intestinului! Nu aveți nevoie nici de pastile.

Cu siguranță ați auzit de multe ori această frază: “Un intestin sănătos e cheia sănătății și a longevității”. Acest lucru e adevărat. Dacă intestinul nu funcționează normal, atunci are de suferit tot organismul: se înrăutățește starea pielii și a părului, încetinește metabolismul, organele interne nu funcționează normal și se dezvoltă boli grave.

Ca organismul să funcționeze normal, trebuie să monitorizați starea de sănătate a microflorei intestinale. Pentru aceasta nu trebuie să cumpărați medicamente scumpe, dar este suficient să adăugați în alimentația dvs produse potrivite, din care organismul să ia vitaminele și microelementele necesare. Echipa noastră vă prezintă 11 produse sănătoase, bogate în fibre și vitamine, care o să vă mențină nu doar intestinul sănătos, ci și toate organele interne.

Produse pentru un colon sănătos

1. Produse lactate fermentate

Consumul regulat de bacterii lactice este cheia unei microflore sănătoase. Alegeți produse cu termen de păstrare mic, încercați să preparați brânza de vaci sau chefirul acasă din lapte natural.

2. Apă, ceai verde, sucuri proaspete stoarse, compoturi

Apa este legată direct cu funcționarea normală a intestinului, dacă o veți folosi în cantități suficiente, veți evita intoxicațiile, care pot provoca constipația. Ceaiul verde influențează pozitiv funcționarea intestinelor, având proprietăți antiinflamatorii. Din sucul proaspăt stors și compoturi organismul se aprovizionează excelent cu vitamine.

3. Pară

Acest fruct o să vă ajute să normalizați funcționarea tractului gastro-intestinal, dar trebuie să atrageți atenția faptului că 2-3 pere pe zi, dimpotrivă vor încetini funcționarea intestinului.

4. Ciocolată

Se pare ca desertul preferat de toți are un efect ușor laxativ. Ciocolata conține tanin, care este renumit pentru proprietatea de a curăța intestinele de toxine.

5. Fasole

Acest reprezentant al leguminoaselor curăță intestinele de toxine și normalizează funcționarea acestora.

6. Fructe de pădure

Căpșunile delicioase, afinele și merișoarele împiedică reproducerea E. coli și restabilește microflora.

7. Sfeclă

Acest produs este considerat un laxativ ușor, de aceea trebuie inclus în alimentație pentru a curăța organismul de toxine.

8. Pâine integrală de grâu

Aceasta conține fibre speciale care curăță perfect pereții intestinali de toxine.

9. Avocado

Trebuie să consumați avocado pentru prevenirea constipației.

10. Semințe de in

Acestea se adaugă în alimentație pentru restabilirea microflorei și curățarea intestinelor.

11. Produse colagoge

Acestea includ: smântână, frișcă, miere, gălbenușuri de ou, ulei de măsline și floarea soarelui, fenicul și chimen. Produsele colagoge curăță intestinele excelent.

Echipa noastră vă dorește o zi bună alături de cei dragi!