Dietă simplă pe bază de supe delicioase. Mănâncă cât vrei și slăbește fără consecințe.

Fiecare femeie cel puțin o dată în viață a luat o hotărâre fermă să înceapă să slăbească de lunea viitoare, însă doar jumătate dintre cele care s-au ținut de cuvânt, au obținut rezultatul dorit. Sunt mai multe cauze: dieta necorespunzătoare, lipsa de voință sau oaspeții neașteptați și o mulțime de bunătăți aduse de aceștia. După care urmează încă o promisiune, încă o zi de luni și încă un eșec.

Dacă doriți să scăpați rapid de kilogramele în plus, atunci încercați dieta pe bază de supe. Este adevărat, că dacă doriți ca organismul să funcționeze normal, trebuie să consumați zilnic câte o porție de supă sau ciorbă. Dar din păcate ținem cont foarte rar de această regulă… Încercați să măriți porția zilnică de supă de câteva ori și să consumați doar acest fel de mâncare timp de 3 zile și veți vedea că la sfârșitul acestui termen veți scăpa de povara kilogramelor în plus.

Dieta pe bază de supe și alte metode populare de slăbit

Alte diete limitează organismul în numărul de calorii și îl lipsește de o mulțime de nutrienți, pe când dieta pe bază de supe susține exact contrariul: organismul primește toate substanțele necesare până la 5-6 ori pe zi, cei care vor să slăbească nu simt mereu senzația de foame și continuă se scape de excesul de greutate.

Până la 90 % din diete susțin respectarea unui regim strict. Masa este programată și nu aveți de ales. În ceea ce privește dieta pe bază de supe, mereu puteți alege rețeta în funcție de preferințele dvs. Toate ingredientele supei de legume se împart în 3 categorii principale:

1. Ingrediente care ard rezervele de grăsime (varză, ghimbir, ceapă, usturoi, ardei).

2. Apărătorii care previn acumularea de grăsimi (fasole, mazăre, morcovi).

3. Hipocalorice (roșii, castraveți, varză).

Conform tuturor regulilor de preparare a supei pentru această dietă, este important să reduceți la minim cantitatea de sare. Puteți face acest lucru treptat și efectul va fi extraordinar.

Avantajele dietei pe bază de supe

Supele nu sunt atât de calorice, dacă să le comparăm cu mâncarea prăjită sau cea înăbușită. În această mâncare se păstrează mai multe substanțe folositoare. Pe lângă acestea, dieta pe bază de supe mai are o mulțime de beneficii:

1. Curățarea intestinelor.

2. Îmbunătățirea funcționării intestinelor.

3. Nu-i necesar să pierdeți timpul ca să preparați bucate variate pentru micul dejun, prânz și cină.

4. Nu aveți senzația de foame.

5. Îmbogățirea organismului cu substanțe benefice și vitamine.

Dieta durează 3 zile. Vă recomandăm să repetați cura de slăbire o dată pe lună. Trebuie să țineți cont de faptul, că în fiecare zi trebuie să mâncați până la 5 porții de supă. Adăugați ierburile preferate. Și încă un lucru: beți multă apă, ca să eliminați în paralel toate toxinele din organism.

Supele recomandate

Supă de morcovi

Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță și prăjiți o ceapă mărunțită, 3 morcovi tăiați cubulețe și 2 lingurițe de ghimbir măcinat. Adăugați 4 pahare de supă de legume și fierbeți timp de 20 de minute până morcovii vor deveni moi. Mărunțiți supa cu legume în blender și adăugați un pic de sare și piper. Serviți supa la masă.

Supă din broccoli

Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mică și prăjiți un broccoli desfăcut buchețele, 4 tulpini de țelină tăiate bucățele mici și o ceapă tocată. Adăugați 1 l de supă de legume. Fierbeți supa până legumele vor deveni moi. Adăugați un pic de sare și piper și mărunțiți cu blenderul. Serviți supa aromată la masă.

Supă de linte

Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță. Tăiați 3 cartofi, 1 măr, 1 ceapă și 1 morcov. Prăjiți legumele în ulei la foc mic timp de 10 minute. Turnați 1 l de supă de legume și adăugați o priză de chimen și boia, 1 linguriță de ghimbir ras și 300 g de linte. Fierbeți supa timp de 30 de minute până legumele vor deveni moi. Adăugați la sfârșit puțină sare și piper. Mărunțiți toate ingredientele cu blenderul și serviți supa la masă.

Dieta poate dura mai mult de 3 zile. Varianta maximă este de până la 5 zile. Dar dacă suferiți de dureri de cap și amețeli, atunci trebuie să opriți dieta. Dieta pe bază de supe este contraindicată persoanelor care suferă de boli cronice ale tractului gastro-intestinal.

Dieta pe bază de supe este o metodă excelentă de a pierde în greutate. Într-un timp foarte scurt veți putea slăbi până la 5-6 kg. Această dietă mai este numită și primul pas pentru curățarea organismului și trecerea la o alimentație sănătoasă.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!