Bea un pahar din această băutură miraculoasă în fiecare seară și vei uita de grăsimea de pe abdomen!

Sociologii afirmă că multe femei consideră că trebuie să slăbească, fără a avea o greutate în plus. De aceea, nu tuturor le este necesar să meargă la sală pentru a depune un efort fizic în exces. Majoritatea femeilor neapărat doresc să slăbească înainte de vacanța de vară. Din păcate, multe metode de pierdere în greutate se dovedesc a fi neeficiente, precum: dieta, unele tipuri de antrenamente și încercările de a  accelera metabolismul. Chiar dacă uneori acestea ajută la slăbire, efectul poate fi de scurtă durată.

Deși există foarte multe metode de accelerare a metabolismului, astăzi vă prezentăm o variantă cu rezultat garantat. Cu ajutorul unei băuturi naturale, ce nu are contraindicații sau reacții adverse, vă veți convinge de faptul că nu e necesar să petreceți ore în șir la sala de sport. Această băutură nu doar va topi grăsimea, ci și va elimina toxinele din organism. Datorită acestui fapt, întregul organism va deveni mai sănătos. Descoperiți o rețetă uimitoare de băutură cu ghimbir și lămâie, pe care cu siguranță o veți îndrăgi.

Ingredientele folosite la prepararea acestei băuturi sunt perfect combinate. Datorită lămâii, se va îmbunătăți funcționarea sistemului digestiv. Pe când pătrunjelul va reduce cantitatea de lichid interstițial și nu va permite să aibă loc retenția de apă în organism.

Despre beneficiile consumului de ghimbir se cunoaște deja demult. Pe lângă faptul că acesta este un antiinflamator natural, printre efectele consumului regulat se observă funcționarea exemplară a sistemului digestiv, eliminarea toxinelor și a paraziților din organism. Fiind la fel de bun atât proaspăt, cât și uscat, ghimbirul vă asigură cu un colon sănătos.

Datorită oțetului puteți păstra băutura la frigider fără ca aceasta să se altereze prea repede. Scorțișoara va reduce pofta de mâncare, fapt ce vă va permite să serviți o cină foarte ușoară și să rămâneți sătui până a doua zi dimineața. Dacă doriți să aveți un organism sănătos, este foarte important ce mâncați, când și cât de mult. Respectați un regim alimentar echilibrat și veți fi plăcut surprinși de efectul miraculos al acestei băuturi.

INGREDIENTE

-1 linguriță de ghimbir măcinat

-1 lămâie

-1 legătură de pătrunjel

-500 ml de apă

-1 priză de scorțișoară

-1 lingură de oțet

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Spălați și tocați pătrunjelul. Spălați și tocați lămâia. Puteți folosi un robot de bucătărie.

2. Turnați apa într-o cratiță și puneți-o pe foc. Când apa va începe să fiarbă, adăugați în cratiță toate ingredientele necesare. Amestecați.

3. Fierbeți timp de 5-10 minute. Luați cratița de pe foc și strecurați băutura obținută într-un vas de mărimea potrivită. Lăsați băutura să se răcească.

4. Luați câte 150-200 ml de băutură, o dată pe zi (seara). Păstrați-o la frigider. Pe timp de noapte acesta va accelera metabolismul, iar dvs veți observa rezultatele din prima săptămână.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!