Extazul gustului fără calorii. Această rețetă cu piept de pui merită toată atenția!

Puiul este un produs accesibil, care se prepară rapid și ușor, este dietetic, exact ceea ce avem nevoie în acest sezon. Astăzi vă vom învăța cum să preparați un piept de pui deosebit de aromat și suculent, cu umplutură neobișnuită, dar foarte simplă în același timp. Această mâncare nu o să vă afecteze silueta, dar o să vă ofere sațietate și plăcere maximă. O mâncare sănătoasă trebuie să fie și gustoasă!

Ingrediente

– 4 piepturi de pui

– 250 g de caise sau piersici conservate

– 100-150 g de cașcaval tare

– 2 căței de usturoi

– 2-3 linguri de smântână cu conținut scăzut de grăsimi

– sare și condimente după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Spălați carnea și curățați-o de pielițe. Tăiați cu un cuțit un buzunar din partea laterală a piepturilor și umpleți-le cu caise. Trei jumătăți de caise sunt suficiente pentru fiecare piept de pui. Frecați partea exterioară a piepturilor cu sare și condimente preferate.

2. Dați cașcavalul prin răzătoare mică, adăugați smântâna și usturoiul pisat (tăiat mărunt). Amestecați bine toate ingredientele și așezați masa în fiecare piept deasupra fructelor (nu puneți mult amestec).

3. Fixați piepturile de pui cu scobitori. Puteți presăra deasupra parmezan ras și condimente.

4. Ungeți forma de copt cu ulei și puneți piepturile de pui umplute cu partea tăiată în sus. Coaceți timp de aproximativ 40 de minute la 180 de grade până vor fi gata.

5. Serviți piepturile fierbinți cu orez sau legume.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!