Gustați în fiecare dimineață câte o bucățică din această prăjitură și veți avea o talie de 60 cm! Fără făină și zahăr – doar beneficii.

“Prăjitura cu fulgi de ovăz” este un desert deosebit, care nu conține nici făină, nici zahăr. Acest desert gustos și sănătos este excelent pentru cei care vor să slăbească sau care vor să-și mențină silueta. Prăjitura are o aromă plăcută, este moderat de dulce și te cucerește din prima bucățică. Răsfățați-vă la micul dejun cu această prăjitură sănătoasă!

Prăjitură cu fulgi de ovăz

INGREDIENTE

-200 g de fulgi de ovăz

-250 ml de chefir

-50 g de stafide

-1 lingură de oțet

-200 g de brânză de vaci

-1 ou

-50 g de caise uscate

-1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu

-nuci după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Turnați chefirul peste fulgii de ovăz. Pisați brânza în același bol și amestecați ingredientele până la omogenizare. Apoi spargeți oul, bateți, adăugați bicarbonatul stins cu oțet și lăsați amestecul să se umfle timp de 20 de minute.

2. Între timp înmuiați fructele uscate și tăiați-le. Mărunțiți nucile și amestecați-le cu fructele uscate.

3. Amestecați aluatul de fulgi de ovăz cu fructe uscate și nuci și puneți-l într-o formă de copt tapetată cu hârtie de copt pe toate părțile. Coaceți prăjitura la 180 de grade timp de 20 de minute.

4. Lăsați prăjitura să se răcească complet. Este preferabil s-o serviți a doua zi, când nu se va împrăștia și va putea fi porționată ușor.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!