Am scăpat complet de pofta de dulce! Ajutorul meu principal în cura de slăbire.

Nimic nu ne îmbunătățește starea de spirit ca o felie de prăjitură cu fructe de pădure, tort de ciocolată sau pur și simplu bomboane cu ceai. Mulți vor să renunțe la dulciuri, reducând treptat deserturile din alimentație pentru a-și menține silueta. Din păcate, nu este atât de ușor… Echipa noastră vă oferă o băutură miraculoasă, care o să vă ajute să stăpâniți pofta de dulce. Vă recomandăm cu încredere acest remediu natural!

Cum să stăpâniți pofta de dulce

Laptele de semințe de susan

Deseori dependența față de dulciuri are anumite cauze. În afară de obiceiurile alimentare personale, dorința de a mânca ceva cu conținut ridicat de glucoză poate afecta deficiența de calciu și magneziu. În special au poftă de dulciuri și prăjituri cei care sunt la dietă.

Organismul celor care slăbesc este mult mai predispus la ispită. Obținând mai puțină energie, acesta necesită glucoză. În primul rând, aceasta este absorbită rapid. În al doilea rând, acționează ca o bombă energetică. Cu ajutorul dulciurilor puteți lupta cu pierderea puterilor, dar efectul este foarte scurt.

Cum să scăpați de dulciurile nocive? Folosiți semințe de susan. Semințele de susan au multe beneficii: au conținut ridicat de calciu, magneziu, vitamine A, E, C și grupa B. Acestea au un conținut caloric ridicat, de aceea vor da organismului energia de care are nevoie, dar nu vor afecta greutatea corpului. Trebuie doar să le folosiți corect. Pregătiți lapte din semințe de susan!

INGREDIENTE 

-100 g de semințe de susan (crude)

-2 lingurițe de miere

-1 l de apă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Înmuiați semințele de susan în apă peste noapte.

2. Dimineața spălați semințele, presărați-le în blender, adăugați 1 pahar de apă și mierea și mărunțiți semințele.

3. Apoi adăugați apa rămasă și amestecați din nou în blender.

4. Dacă nu aveți blender, atunci puteți zdrobi semințele, dar va dura mai mult timp.

5. Mierea este folosită în calitate de îndulcitor și este opțională.

Astfel veți obține 1 l de lapte de semințe de susan. Beți câte 1 pahar de lapte în fiecare dimineață înainte de masă. Pofta de dulciuri va dispărea deja după câteva zile și slăbiciunile de asemenea. Consumând lapte de semințe de susan, absorbția calciului va fi mai bună și mai rapidă decât dacă veți consuma susanul în stare crudă.

În afară de întărirea oaselor, vă veți îmbogăți cu vitamine, veți avea unghii și păr sănătos. Un alt avantaj este conținutul de antioxidanți, care protejează împotriva îmbătrânirii și reduc riscul de cancer.

Țineți cont de faptul că semințele de susan prăjite își pierd complet proprietățile utile, de aceea beneficiați mai bine de proprietățile semințelor înmuiate. Laptele de susan poate fi folosit la prepararea produselor de patiserie sau ca bază pentru cocktail-urile de fructe.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!