Supa minune care arde caloriile văzând cu ochii – fără prea mult efort și cu rezultate maxime!

Deseori am întâlnit o mulțime de sfaturi despre diete de slăbit și alimentația sănătoasă, acestea fiind ceva mai greu de realizat. Este important să alegem o dietă eficientă și potrivită, fără a dăuna sănătății. Vă prezentăm mai jos rețeta unei supe uimitoare, ce ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus, oferind organismului un plus de vitamine.

Această supă este o parte indispensabilă a unei diete super eficiente, ce durează doar 7 zile. După această dietă, faceți o pauză de 2-3 luni. Supa-minune trebuie consumată de 3-4 ori pe zi, completată de legumele sau fructele preferate. La fel de important, este să consumați cel puțin 1.5 l de apă pe zi. Respectați cu strictețe regimul de alimentație pentru aceste 7 zile și veți scăpa de 4.5-8 kg. Slăbiți în timp ce oferiți organismului un plus de vitamine și sănătate.

Supă ce arde grăsimea

Ingrediente

-6 cepe

-2-3 roșii

-1 varză

-2 ardei verzi

-1 legătură de țelină

-2 cuburi de supă cu legume

-sare

-piper negru măcinat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Curățați legumele și tăiați-le mărunt.

2. Turnați apă în vasul cu legume.

3. Potriviți cu sare și piper negru măcinat.

4. Adăugați cuburile de supă și fierbeți timp de 10 minute la foc mare.

5. Faceți focul mic și fierbeți supa, până legumele vor deveni moi.

Notă: Supa poate fi consumată în orice parte a zilei. Serviți supa de fiecare dată când vi se face foame. Aceasta este foarte săracă în calorii, având efect benefic asupra siluetei. Turnați supa în termos și luați-o la serviciu, pentru a o savura la pauza de masă.

Meniu pentru 7 zile

Vă prezentăm mai jos un meniu dietetic și bine echilibrat pentru o săptămână. Pe parcursul acestei diete, nu consumați băuturi carbogazoase sau alcoolice. La fel, evitați pâinea și mâncarea prăjită.

Ziua 1

Pe parcursul zilei, mâncați doar supa dietetică (prezentată mai sus) și fructe. Serviți orice fructe preferate, cu excepția bananelor. Cel mai bine e să consumați pepene verde și pepene galben. În acestea nivelul de calorii este mult mai mic decât în alte fructe. Din băuturi, cel mai bine e să consumați cafea fără lapte, ceai fără zahăr sau suc de merișoare. Nu uitați de băutura cea mai folositoare – apa.

Ziua 2

Pe parcursul zilei, mâncați doar supa dietetică și legume. Puteți alege atât legumele proaspete, cât și cele conservate. Serviți legumele împreună cu supa. Evitați mazărea verde, porumbul și fasolea. La prânz, puteți mânca cartofi copți cu puțin unt. Beți cât mai multă apă și nu consumați fructe.

Ziua 3

Pe parcursul zilei puteți mânca supă, legume și fructe. Excludeți din meniul de zi cartofii copți. Beți cât mai multă apă. Dacă veți respecta cu strictețe regimul, la acestă etapă veți scăpa de 2.5-3 kg.

Ziua 4

Pe parcursul zilei puteți mânca supa, legume și fructe. Deja aveți voie să savurați până la 3 banane sau să beți lapte. Beți cât mai multă apă. Nu depășiți cantitatea permisă de banane. Alte fructe nu au restricții.

Ziua 5

Pentru a diversifica puțin meniul, puteți consuma 300-800 g de carne de vită și roșii proaspete.

Ziua 6

Este ziua în care veți consuma supa, legume cu frunze verzi și carne de vită. Serviți supa de cel puțin 2 ori în timpul zilei. Beți cât mai multă apă.

Ziua 7

Pe parcursul zilei serviți supa, legume și orez brun. Beți cât mai multă apă și suc de fructe fără zahăr. Pregătiți orezul cu ceapă, roșii și conopidă. La fel, puteți adăuga puțin orez brun în supă.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!