Supă dietetică Bonn – o siluetă de invidiat fără înfometări! Efectul este uimitor!

Supa dietetică Bonn face parte din programul unei diete cu același nume, creată de nutriționiștii belgieni. Secretul acțiunii sale constă într-o combinație specială de ingrediente, fiecare din acestea având un efect benefic asupra curățării organismului, asigurării acestuia cu vitaminele necesare și îmbunătățirii metabolismului.

Rolul principal îi revine țelinei – o legumă extrem de prețioasă pentru toți cei ce doresc să scape de kilogramele în plus. Țelina reduce pe un timp îndelungat simțul de foame, iar pentru asimilarea acestuia organismul consumă mai multă energie decât se conține în această legumă. Această supă are un conținut foarte mic  de calorii – doar 27 kcal pentru 100 g. Vă prezentăm mai jos rețeta unei supe dietetice, ce o să vă bucure prin gust, aromă și efect pozitiv asupra sănătății.

INGREDIENTE

-400 g de varză proaspătă

-5 cepe

-5 roșii (proaspete sau conservate)

-2 ardei grași verzi

-2 morcovi

-4 tulpini de țelină

-1 legătură de verdeață

-condimente după gust (usturoi, ghimbir, coriandru, frunză de dafin)

-ulei de măsline

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Tocați mărunt varza. Spălați și curățați morcovii. Tăiați-i rondele sau jumătăți de rondele.

2. Opăriți roșiile și decojiți-le. Tocați-le mărunt.

3. Spălați și curățați ardeii. Îndepărtați cotorul cu semințe și tăiați-i pai.

4. Curățați cepele și țelina. Tăiați-le cuburi.

5. Așezați legumele pregătite (cu excepția cepei) într-o cratiță. Turnați în cratiță apă rece (aceasta trebuie să acopere legumele) și puneți-o pe foc.

6. Prăjiți ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei, până aceasta va deveni semitransparentă.

7. Adăugați în cratița cu supă ceapa și condimentele. Potriviți cu sare și aduceți supa până la fierbere. Faceți focul mic și fierbeți supa timp de 10 minute. Adăugați verdeața tocată și amestecați. Luați cratița de pe foc și lăsați supa la temperatura camerei pentru 10-15 minute.

Notă: pentru o pierdere în greutate mai eficientă, supa dietetică Bonn trebuie consumată în timp de o săptămână. Este important să nu consumați băuturi alcoolice, prăjituri, feluri de mâncare prăjite și fast-food. Această supă reglează funcționarea sistemului digestiv, oferă un simț de sațietate pentru un timp mai îndelungat și elimină excesul de lichid din organism.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!