7 umpluturi delicioase pentru profiteroluri – aperitive speciale pentru o masă festivă deosebit de frumoasă!

Să pregătească chifle din aluat fiert și să le umple cu diferite umpluturi au început francezii. Apoi, toată lumea a preluat de bună voie această idee, pentru că, este foarte simplu de gătit și genial! Gustările de tip profiterol, umplute cu o pastă de brânză de vaci savuroasă, cu verdeață, creveți delicați sau caviar, uimesc imaginația cu o varietate imensă de opțiuni și sunt capabile să decoreze orice masă festivă.

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, echipa noastră a selectat 7 rețete geniale de cele mai gustoase și apetisante umpluturi pentru profiteroluri.

Umpluturi pentru profiteroluri:

1. Profiteroluri cu cașcaval, ouă și verdeață.

Dați 150 g de cașcaval și 2-3 ouă prin răzătoarea mare. Puneți ingredientele într-un bol, adăugați mărar tocat și 2 căței de usturoi. Adăugați în bolul cu ingrediente 2 linguri de maioneză și amestecați compoziția. Tăiați capacele la chifle și umpleți-le cu umplutura pregătită. Acoperiți profiterolurile cu capacele tăiate.

2. Profiteroluri cu pește roșu și brânză topită

Mixați într-un bol 200 g de brânză topită cu o priză de ierburi de Provence, piper negru măcinat și sare după gust. Tăiați peștele (80 g) felii subțiri. Umpleți profiterolurile cu amestecul obținut și așezați pe centru câte o felie de pește roșu. Decorați deliciul cu verdeață.

3. Profiteroluri cu pui afumat și ouă

Tăiați cuburi mici de tot 100 g de pui afumat și 2 ouă fierte. Tăiați 1 castravete proaspăt decojit cuburi mici. Uniți ingredientele într-un bol și adăugați 2 linguri de maioneză. Amestecați compoziția și umpleți profiterolurile. Decorați după gust.

4. Profiteroluri cu crabi sticks

Tăiați cuburi mici 8 crabi sticks și 1 castravete proaspăt. Dați prin răzătoarea mică 1 ou fiert și 50 g de cașcaval topit (preventiv dat la congelator pentru 20-30 de minute). Uniți ingredientele într-un bol și potriviți-le cu piper negru măcinat după gust. Adăugați 3 linguri de maioneză și stropiți cu niște suc de lămâie. Amestecați ingredientele. Umpleți profiterolurile cu amestecul pregătit.

5. Profiteroluri cu unt de hering

Tocați 100 g de fasole albe conservate, 100 g de fileu de hering și 1 ou fiert, folosind blenderul sau mașina de tocat carne. Amestecați bine ingredientele într-un bol. Umpleți profiterolurile cu amestecul pregătit.

6. Profiteroluri cu ficat de pui

Prăjiți 250 g de ficat de pui într-o tigaie încinsă cu unt, apoi adăugați 250 g de ciuperci champignon. Adăugați 1 ceapă tăiată cuburi mici, turnați 2 linguri de vin alb și potriviți ingredientele din tigaie cu sare și piper negru după gust. Amestecați ingredientele și prăjiți-le până sunt gata. Opriți focul. Lăsați ingredientele să se răcească puțin, apoi tocați-le folosind blenderul. Umpleți profiterolurile cu un pate delicios.

7. Profiteroluri cu caviar și somon

Amestecați 200 g cremă de brânză cu 1 ou fiert, preventiv dat prin răzătoarea mică. Potriviți ingredientele cu sare și piper negru măcinat după gust. Umpleți profiterolurile cu compoziția obținută. Decorați gustarea cu felii subțiri de somon și niște boabe de caviar roșu.

Umpluturile propuse sunt potrivite nu numai pentru profiteroluri. De asemenea, le puteți servi în bărci de ardei dulce, pe jumătăți de ouă fierte, castraveți proaspeți sau sfecla fiartă. Să vă fie masa festivă plină de bucurie și poftă mare.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1