Aflați cum să pregătiți un pandișpan cu adevărat moale și pufos!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă superbă de pandișpan. Datorită acestei rețete, veți pregăti cel mai pufos, moale și delicios pandișpan. Pandișpanul se pregătește ușor și rapid. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi de minune. Din acest pandișpan puteți găti orice tort sau prăjituri. Pandișpanul este foarte asemănător cu cel din comerț, doar că desertul pregătit după rețeta prezentată este 100% natural și de înaltă calitate.

INGREDIENTE   

– 100 ml de ulei vegetal fără miros

– 3 ouă la temperatura camerei

– 125 ml de lapte la temperatura camerei

– 150 g de zahăr

– 0,5 lingură praf de copt

– 250 g de făină cernută

– 1 lingură de zahăr vanilat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Spargeți ouăle într-un bol adânc. Adăugați zahărul și zahărul vanilat. Bateți ingredientele din bol, folosind mixerul la viteza maximă, timp de câteva minute.

2. Apoi turnați în bolul cu ingrediente laptele și uleiul vegetal. Omogenizați compoziția.

3. Amestecați într-un bol aparte făina cernută cu praful de copt.

4. Adăugați treptat ingredientele uscate în compoziția omogenizată. Mixați ingredientele, folosind mixerul la viteză mică.

5. Luați o tavă de copt cu dimensiunea de 19 x 19 cm (sau rotundă) și tapetați-o cu hârtie. Turnați, răspândiți și uniformizați aluatul în tavă.

6. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 30 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Faceți testul scobitorii.

7. Scoateți cu grijă tava din cuptor și lăsați pandișpanul să se răcească puțin, apoi puneți-l pe grila cuptorului să se răcească complet. Pandișpanul aromat, pufos și foarte gustos este gata.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1