Am curățat cratița de funingine în doar 10 minute. Rapid și curat!

Toate gospodinele se confruntă cu această problemă. Cratițele și tigăile capătă un aspect urât după ce acumulează depuneri de funingine. O perioadă destul de îndelungată am căutat o metodă simplă, dar eficientă, care să poată face față rapid și ușor acestei probleme.

Evident, am găsit-o! Nici nu am crezut că folosind un simplu bicarbonat și apă oxigenată, s-ar putea obține un rezultat atât de uimitor, în doar 10 minute! Funinginea va dispărea foarte simplu și extrem de rapid. Astăzi vă voi arăta eficiența acestei metode pe exemplul cratițelor mele.

INGREDIENTE 

– 2-3 linguri de apă oxigenată

– 2-3 linguri bicarbonat de sodiu

MOD DE UTILIZARE 

1. Amestecați bicarbonatul de sodiu cu apa oxigenată, până la o consistență mai densă. Deci, ar trebui să o reglați dvs. Dacă amestecul este puțin mai lichid, adăugați puțină sodă. Dacă este prea dens, atunci turnați mai multă apă oxigenată. Compoziția nu ar trebui să curgă pe pereții cratiței.

2. Când obțineți consistența potrivită, aplicați compoziția pe suprafața arsă a tigăii sau a altor vase. Aplicați un strat gros, astfel încât acesta să acopere întreaga suprafață arsă.

3. Lăsați cratița cu soluție pentru aproximativ 10-15 minute (timpul depinde de gradul de arsură).

4. Ștergeți bine, cu partea aspră a unui burete. La fel, puteți folosi un burete de sârmă. Apoi, clătiți bine cu apă.

5. Rezultatul este incredibil! Cratițele devin ca noi după o astfel de procedură!

Notă: Cu ajutorul acestei metode puteți curăța și chiuveta din oțel inoxidabil.

1