Biscuiți cu bezea ”Trandafiri” – un deliciu de zile mari!

Vă prezentăm o rețetă de biscuiți delicioși. Aluatul fraged și delicios se combină perfect cu bezeaua fină și aromată. Este un desert ce se prepară uimitor de simplu, iar rezultatul cu siguranță îi va surprinde pe cei dragi. Vor fi siguri de faptul că ați petrecut ore în șir la bucătărie. Bucurați-vă de niște biscuiți de casă uimitori, ce vor fi mult mai des solicitați decât cei din comerț.

INGREDIENTE PENTRU ALUAT

-3 gălbenușuri

-200 ml de smântână

-200 g de unt

-1 priză de sare

-300-350 g de făină

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ

-3 albușuri

-0.5 pahar de zahăr

-vanilie după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Despărțiți albușurile de gălbenușuri. Bateți gălbenușurile cu sare. Adăugați smântâna și untul topit. Amestecați.

2. Treptat adăugați făina cernută și frământați aluatul. Obțineți un aluat omogen. Redați-i o formă rotundă și înveliți-l cu folie alimentară. Dați-l la frigider pentru 1-2 ore.

3. Bateți albușurile cu zahăr și vanilie, până obțineți o spumă cu vârfuri stabile (amestecați timp de aproximativ 5-7 minute).

4. Împărțiți aluatul aluatul în 2 părți. Întindeți fiecare parte de aluat într-un blat subțire. Ungeți-l cu spuma de albușuri și rulați-l. Tăiați rulada felii, cu un cuțit bine ascuțit, printr-o mișcare rapidă.

5. Aranjați feliile de ruladă pe o tavă de copt, tapetată cu hârtie. Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°C timp de 20-25 de minute.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1