Biscuiți de casă, cu brânză de vaci – un desert atât de fin și delicat, încât se topește în gură!

Biscuiții rumeni și aromați de casă reprezintă un deliciu deosebit de apetisant. Vă îndemnăm să renunțați la biscuiții din comerț în favoarea unui desert fascinant. Biscuiții cu brânză de vaci se prepară uimitor de simplu și rapid, fiind perfecți chiar și pentru novicii în arta culinară. Rezultatul cu siguranță va fi peste măsura așteptărilor.

INGREDIENTE

-350 g brânză de vaci

-250 g de unt moale (la temperatura camerei)

-420-450 g de făină

-1 linguriță praf de copt

-1 g de vanilie

-100 g de zahăr

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Frecați brânza de vaci cu vanilia și untul moale, folosind o furculiță.

2. Treptat, adăugați făina cernută cu praful de copt și amestecați. Reglați densitatea aluatului cu ajutorul făinii. Obțineți un aluat moale și nelipicios.

3. Redați-i aluatului o formă rotundă și înveliți-l în folie alimentară. Dați aluatul la frigider pentru cel puțin 30 de minute.

4. Presărați suprafața de lucru cu puțină făină și întindeți aluatul într-un blat, cu grosimea de aproximativ 0.5 cm (nu mai subțire). Presărați aluatul cu puțină făină și decupați biscuiții.

5. Treceți fiecare biscuit prin farfuria cu zahăr (apăsați-l puțin), doar pe o parte. Așezați-i pe o tavă de copt, tapetată cu hârtie.

7.Coaceți-i în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°C timp de 15-20 de minute, până se vor rumeni puțin. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Lăsați-i puțin să se răcească.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1