Biscuiți delicioși cu brânză de vaci – un desert deosebit de savuros și aromat, ce va fi pe placul tuturor!

Vă prezentăm o rețetă de biscuiți delicioși cu brânză de vaci. Acesta este un desert deosebit de savuros și aromat, ce se prepară destul de simplu. Obțineți o combinație perfectă de aluat fraged și umplutură fină cu brânză de vaci. Acești biscuiți vor fi pe placul chiar și celor ce nu preferă brânza de vaci. Bucurați-i pe cei dragi cu un desert de casă uimitor.

INGREDIENTE

– 200 g de unt

– 1 pahar + 5 linguri de zahăr

– 3 pahare de făină

– 1 linguriță bicarbonat de sodiu

– 500 g brânză de vaci

– 5 ouă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați untul moale (la temperatura camerei) cu 1 pahar de zahăr, făina și bicarbonatul de sodiu. Obțineți un aluat fărâmicios.

2. Într-un bol, amestecați brânza de vaci cu ouăle și 5 linguri de zahăr. La dorință, puteți folosi un mixer. Dacă folosiți brânză în granule, treceți-o mai întâi printr-o sită.

3. Turnați o jumătate din cantitatea de aluat pe o tavă de copt. Uniformizați-l cu ajutorul unei furculițe, pe toată suprafața tăvii. Turnați pe blatul obținut umplutura cu brânză. Uniformizați-o. Acoperiți umplutura cu aluatul rămas. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C și coaceți până se rumenește.

4. Tăiați biscuiții porții de mărime dorită și aranjați-i pe un platou.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1