Biscuiți fini și delicioși, fără făină! Un desert din doar 3 ingrediente!

Drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm astăzi, o rețetă bună de biscuiți. Apetisanții biscuiți se prepară foarte simplu, fără făină, din doar 3 ingrediente. Aveți nevoie doar să amestecați ingredientele, modelați biscuiții de forma dorită și le dați la cuptor. Biscuiții se dovedesc a fi destul de dulci, aromați și foarte gustoși. Acest desert fin se aseamănă cu niște bomboane. Veți fi plăcut surprinși de gustul lor minunat, aroma și textura foarte delicată. Este un desert grozav, servit alături de o cafeluță sau o cană cu ceai.

INGREDIENTE  

– 1 ou

– 80 g (4 linguri pline) de zahăr

– 100 g fulgi de cocos

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor   

MOD DE PREPARARE  

1. Spargeți oul într-un bol și bateți-l folosind telul. Apoi adăugați zahărul. Amestecați bine ingredientele.

2. Apoi adăugați în bolul cu ingrediente fulgii de cocos. Amestecați bine compoziția, folosind deja o spatulă. Ar trebui să obțineți o compoziție densă.

3. Înmuiați mâinile în apă și modelați din compoziția rezultată niște biluțe, de mărimea unei nuci. Aranjați biluțele în tava de copt, tapetată cu hârtie.

4. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 220°C, pentru aproximativ 15 minute, până se vor rumeni frumos. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

5. Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați-i să se răcească puțin, apoi transferați-i pe o farfurie.

Notă: Din cantitatea ingredientelor indicate mai sus, ar trebui să obțineți 10 biscuiți. La dorință. puteți topi niște ciocolată și decora biscuiții. Serviți deliciul fin cu cea mai mare plăcere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1