Biscuiți fragezi cu brânză de vaci! Cel mai gingaș și fin desert din toate!

Vă prezentăm o rețetă minunată de biscuiți fragezi cu brânză de vaci. Un desert preferat de mulți dintre noi, încă din copilărie. Biscuiții sunt deosebit de aromați și foarte gustoși. Aceștia se prepară extrem de simplu și într-un timp record. Bucurați-i pe cei dragi cu biscuiți de casă aromați și apetisanți, ce cu siguranță vor fi pe placul tuturor!

INGREDIENTE

– 200 g de unt

– 2 ouă

– 1 pahar de zahăr

– 3 pahare de făină cernută

– 1 priză de sare

– 1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu oțet

– zahăr vanilat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ 

– 350 g brânză de vaci

– 100 g de zahăr

– 1 ou

– zahăr vanilat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Bateți ouăle cu zahărul, folosind un mixer. Adaugați untul moale (la temperatura camerei), zahărul vanilat, făina, sarea și bicarbonatul de sodiu stins cu oțet. Amestecați, apoi frământați aluatul.

2. Împărțiți aluatul în două părți: una puțin mai mare decât cealaltă. Redați-i fiecărei porții de aluat o formă rotundă și înveliți-o cu folie alimentară. Dați partea cea mare de aluat la frigider, iar cea mică la congelator (pentru un timp scurt).

3. Pregătiți umplutura: frecați brânza de vaci cu zahărul. Adăugați oul și zahărul vanilat. Amestecați bine, până obțineți o masă omogenă.

4. Întindeți partea cea mare de aluat într-un blat uniform și așezați-l pe o tavă de copt (nu ungeți tava). Acoperiți blatul cu un strat uniform de umplutură.

5. Dați prin răzătoarea mare aluatul din congelator. Acoperiți cu aluatul ras umplutura.

6. Dați tava la cuptorul rece. Coaceți la temperatura de 180 grade timp de 25-30 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

7. Scoateți tava din cuptor și tăiați prăjitura fierbinte, formând biscuiții. Aranjați-i pe un platou. Serviți deliciul cu o cafea aromată.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1