Biscuiți zaharoși de casă, după o rețetă italiană – perfecți pentru a fi serviți la ceai!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă bună de biscuiți zaharoși. Biscuiții de casă sunt preparați după o rețetă ale bucătarilor italieni. Din cele mai accesibile ingrediente și într-un timp record veți obține niște biscuiți gustoși, fini și aromați. Bucurați-i pe cei dragi cu biscuiți de casă extrem de gustoși, care se topesc în gură.

INGREDIENTE  

– 250 g de făină cernută

– 100 g de unt la temperatura camerei

– 100 g de zahăr

– 4 linguri de apă caldă

– 3 lingurițe de scorțișoară

– 1 priză de sare

– 10 g praf de copt

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Puneți untul moale într-un bol și adăugați apa caldă. Omogenizați ingredientele.

2. Amestecați într-un bol aparte făina cu praful de copt. Cerneți ingredientele uscate în bolul cu amestecul de unt. Frământați aluatul. Ar trebui să obțineți un aluat moale, nelipicios. Modelați din aluatul finit o bilă. Acoperiți aluatul cu un prosop și lăsați-l pentru 15 minute să se odihnească.

3. Combinați într-o farfurie mai adâncă zahărul cu scorțișoara. Amestecați ingredientele.

4. Luați aluatul și puneți-l pe suprafața de lucru. Întindeți un blat dreptunghiular mare din aluat. Tăiați blatul fâșii înguste, cu lungimea de aproximativ 7-9 cm.

5. Rostogoliți fiecare fâșie pe suprafața de lucru, apoi modelați inelușe. Lipiți bine marginile. Treceți fiecare biscuit prin amestecul de zahăr cu scorțișoară.

6. Aranjați biscuiții pe tava de copt tapetată cu hârtie. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 15 minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

7. Aranjați biscuiții delicioși pe o farfurie și serviți-i cu cea mai mare plăcere, alături de o cană cu ceai sau cafeluță.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1