Bomboane de casă uimitor de delicioase și economice! Din doar câteva ingrediente, fără coloranți și aditivi chimici!

Vă prezentăm rețeta unui desert original și deosebit de savuros, pe care cu siguranță nu-l veți găsi în nici o cofetărie. Pregătiți aceste bomboane delicioase de casă măcar o singură dată și deja nu le veți mai dori pe cele din comerț. Din cele mai simple ingrediente obțineți niște bomboane aromate, ce se topesc în gură. Unde mai pui, acestea se prepară uimitor de simplu și rapid. Bucurați-i pe cei dragi cu un deliciu de casă natural, fără coloranți și aditivi chimici.

INGREDIENTE

-250 g de lapte praf

-100 g de unt

-2-3 linguri pudră de cacao

-300-350 g de zahăr

-100 ml de apă

-1 priză de cardamom

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Pregătiți siropul: într-o cratiță mică, cu fundul gros, dizolvați zahărul în apă. Puneți cratița pe foc și aduceți siropul până la fierbere. Faceți focul mic și lăsați siropul pe foc pentru 7-10 minute, până se îngroașă.

2. Luați cratița cu sirop de pe foc și adăugați untul. Amestecați bine, până obțineți o masă omogenă.

3. Treptat, adăugați laptele praf. Amestecați încontinuu. Obțineți o masă omogenă. Adăugați cardamomul (scorțișoară sau vanilie) și amestecați. Dați amestecul la frigider pentru 30-40 de minute.

4. Scoateți vasul din frigider. Formați din pasta obținută bomboanele de forma și dimensiunea dorită. Treceți-le prin pudră de cacao și aranjați-le într-o caserolă de plastic cu capac. Dați-le la frigider.

Notă: Bomboanele pot fi păstrate la frigider timp de cel mult 5 zile. La dorință, puteți adăuga pudra de cacao la pasta obținută. Apoi formați bomboanele și treceți-le prin fulgi de cocos.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1