Cele mai gustoase biluțe din brânză. Preparați-le pentru copiii!

“Biluțele din brânză de vaci” sunt pur și simplu delicioase. Se prepară incredibil de simplu și rapid și sunt perfecte pentru micul dejun și nu doar. Pentru prepararea acestora veți avea nevoie de foarte puține ingrediente și câteva minute de preparare. Această rețetă magică este alegerea ideală pentru un desert rapid și gustos! Savurați-le cu plăcere, sunt extraordinare!

INGREDIENTE 

-250 g de brânză de vaci

-1 ou

-5-6 linguri de zahăr

-1.5 pahare de făină

-1/2 linguriță rasă de bicarbonat de sodiu

-zahăr pudră

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Bateți oul cu zahărul și adăugați brânza cu bicarbonatul. Amestecați bine, ca să nu rămână cocoloașe. Adăugați făina și frământați aluatul.

2. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 15-20 de minute. Faceți din aluat câțiva cârnați, apoi tăiați-i bucăți și rulați biluțele (nu le faceți prea mari, deoarece la prăjire vor crește puțin).

3. Prăjiți biluțele într-o cratiță cu ulei încins. Întoarceți-le cu ajutorul unei linguri de lemn, ca să se rumenească uniform. Prăjiți biluțele la foc mediu, ca să se coacă bine în interior și să nu se ardă la exterior. Prăjiți-le până se vor rumeni.

4. Scoateți biluțele într-o strecurătoare, ca să se scurgă excesul de ulei, apoi mutați-le pe un platou, lăsați-le să se răcească și presărați-le cu zahăr pudră.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1