Cele mai gustoase bomboane de casă, gata în doar 5 minute!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă fabuloasă de bomboane de casă – un desert delicios ce-l adoră atât copilașii noștri cât și noi însuși. Bomboanele aromate și apetisante, se prepară foarte simplu și într-un timp record, din cele mai accesibile ingrediente. Pregătiți aceste bomboane deosebit de gustoase și bucurați-i pe cei dragi cu un desert delicios și natural. Savurându-le doar o singură dată, cu siguranță nu le veți dori pe cele din comerț.

INGREDIENTE 

– 1/5 pahar de zahăr

– 2/3 pahar de lapte condensat

– 1 lingură de unt

– 1/2 linguriță de sare

– 170 g de ciocolată cu lapte (fulgi sau rasă)

– 16 marshmallow

– 1 linguriță extract de vanilie

– 1 pahar de nuci fărâmițate

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Combinați într-un castron de mărime medie zahărul cu laptele condensat, untul și sarea. Amestecați ingredientele, folosind spatula.

2. Puneți castronul pe foc. Aduceți compoziția până la fierbere și fierbeți-o timp de 5 minute, amestecând încontinuu.

3. Adăugați în castronul cu ingrediente ciocolata, preventiv rasă. Fierbeți și amestecați compoziția, până se topește ciocolata. Luați castronul de pe foc. Adăugați marshmallow, vanilia și nucile fărâmițate. Amestecați bine compoziția.

4. Alegeți o forma transparentă. La dorință, puteți alege o formă de silicon, de forme diferite. Turnați compoziția în formă, răspândiți-o și uniformizați-o, folosind spatula.

5. Lăsați compoziția să se răcească, apoi dați-o la frigider. Tăiați compoziția delicioasă pe porțiuni de mărimea dorită.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1