”Cireșe sub zăpadă” în doar 30 de minute – un deliciu dulce-acrișor deosebit de fin!

Cele mai delicioase produse de patiserie, desigur, sunt cele de casă. Doar patiseria de casă poate inspira spre amintirile fericite din copilărie. Vă oferim astăzi o rețetă minunată de biscuiți cu umplutură. Acest deliciu se prepară foarte simplu, cu umplutură de vișine, care va transforme ziua obișnuită într-un frumos basm! Acești biscuiți fini, din aluat fraged, sunt numiți „Cireșe sub zăpadă” și pot decora orice masă festivă. Cel mai important și bun lucru, este că acești biscuiți se prepară foarte repede – veți avea nevoie de doar 30 de minute. Uimiți-i pe cei dragi cu un deliciu fin și apetisant.

INGREDIENTE 

– 400 g de făină cernută

– 1 linguriță praf de copt

– 150 g de unt

– 50 de vișine

– 1 lingură de zahăr pudră

– 2 linguri zahăr din trestie

– 2 linguri de smântână

– 3 ouă

– 50 g dulceață de vișine

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Pregătiți aluatul: cerneți făina și praful de copt într-un bol adânc, apoi adăugați zahărul. Amestecați ingredientele uscate.

2. Adăugați în bolul cu ingredientele uscate smântâna și spargeți ouăle. Fărâmițați untul și frământați aluatul într-un tempou mai rapid.

3. Presărați suprafața de lucru cu făină cernută. Întindeți un blat lung, dreptunghiular, cu grosimea de 8 mm, folosind un făcăleț de lemn.

4. Ungeți o margine a blatului cu dulceață, de-a lungul, apoi așezați 50 de vișine, într-un rând. Rulați blatul, apoi tăiați-l în porții, a câte 2 vișine.

5. Tapetați tava de copt cu hârtie, apoi așezați biscuiții.

6. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru 20 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

7. Așezați biscuiții apetisanți pe un platou și decorați-i cu zahăr pudră.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi

1