Cum am aflat această rețetă, doar așa pregătesc cele mai suculente șnițele!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă bună și interesantă, de șnițele în amestec cu ingredientul secret. Gustarea se prepară extrem de simplu și rapid. Veți obține o delicatețe aromată, suculentă și foarte gustoasă. Acest fel de mâncare se potrivește perfect cu o salată de vară proaspătă sau niște legume la grătar. Pregătind doar de o singură dată carnea după acestă rețetă, cu siguranță nu veți dori să vă folosiți de alta.

INGREDIENTE 

– 400 g carne după dorință (pui, curcan sau porc )

– 4 ouă

– 100 g de făină cernută

– sare și piper negru după gust

– usturoi uscat măcinat după gust

– ulei vegetal (pentru prăjit)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Spălați bine carnea. Tăiați carnea felii, cu grosimea de aproximativ 1 cm.

2. Frăgeziți carnea, pe ambele părți, până devine subțire. Potriviți feliile de carne cu sare, piper negru măcinat și usturoi uscat, doar pe o parte. Sau puteți potrivi carnea cu condimentele dvs preferate.

3. Separați albușurile de gălbenușuri în boluri aparte. Bateți gălbenușurile, folosind o furculiță. Turnați făina cernută într-o farfurie aparte.

4. Secretul principal: Potriviți albușurile cu o priză de sare, apoi bateți-le, folosind mixerul, la viteza maximă, până obțineți o masă spumantă, cu vârfuri stabile.

5. Luați o felie de carne, treceți-o prin bolul cu gălbenușuri, apoi prin făină, apoi prin masa spumantă de albușuri. Procedați similar cu toată carnea.

6. Prăjiți carnea pe o tigaie încinsă cu ulei vegetal, câte 3-5 minute pe fiecare parte (totul depinde de ce fel de carne pregătiți), la foc moderat.

7. Așezați deliciul aromat și apetisant pe o farfurie și serviți alături de o salată de vară sau niște legume la grătar.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1