Cum să cureți o tigaie arsă, rapid și fără chimicale? Un truc genial, ce te va ajuta chiar și în cele mai dificile situații!

Deseori curățarea unor vase pare a fi un proces destul de complicat și anevoios, ce presupune folosirea unor soluții chimice ce dăunează sănătății. Descoperiți în materialul de mai jos cum să curățați cea mai veche tigaie cu ajutorul unor trucuri geniale. Acestea presupun folosirea de substanțe inofensive pentru organism și un rezultat excelent într-un timp record.

Cum să curățați o tigaie arsă?

1. Pentru început, tigaie trebuie bine încălzită, mai ales partea exterioară, ce deseori se dovedește a fi neagră și practic inutil de curățat. Încălziți tigaia suficient timp, până veți observa că părțile negre ale acesteia încep să se curățe.

2. Scufundați tigaia fierbinte într-un vas cu apă rece. Lăsați-o în apă pentru câteva minute.

3. Acum tigaia poate fi curățată cu cel mai simplu burete de metal. Răzuiți tigaia direct în vasul cu apă, până o veți curăța complet.

4. Clătiți tigaia sub un jet de apă. Astfel, obțineți o tigaie perfect curată, ce arata ca nouă, fără a folosi substanțe chimice scumpe și dăunătoare.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1