Cum să hrăniți castraveții, astfel încât frunzele să nu se îngălbenească și să aveți o recoltă bogată până în toamnă?

Dacă doriți ca castraveții dvs să fie sănătoși, să aibă tulpini de culoare verde intensă, fără pete galbene și roșii, trebuie să aveți grijă mare de ei. Pentru aceasta, este necesar nu numai că să-i protejați de boli și dăunători, ci și să-i hrăniți bine.

Drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă dovedită pentru hrănirea castraveților, după care adorabila legumă va crește sănătos și va da o recoltă bogată și foarte gustoasă până în toamnă.

MOD DE PREPARARE A ÎNGRĂȘĂMINTELOR 

1. Înmuiați o pâine, preventiv tăiată cuburi mari, într-o găleată cu apă. Lăsați găleata la un loc cald, pentru 24 de ore.

2. Adăugați jumătate de sticluță de iod în găleata cu pâine și amestecați cu un băț de lemn sau altceva, dar nu cu mâinile. Lăsați compoziția să se macereze câteva ore.

3. Păstrați soluția la un loc rece, cum ar fi în pivniță sau subsol.

4. Turnați o găleată de apă în pulverizator, adăugați 1 l din această soluție, amestecați și prelucrați cu atenție tufele de castraveți.

5. Soluția obținută este un amestec foarte activ. Deci, ar trebui să hrăniți castraveții o dată la fiecare două săptămâni.

Veți fi încântați de rezultat! O roadă bogată să aveți!

1