Acest truc frăgezește orice tip de carne în doar 30 de minute. Vei obține cea mai moale și suculentă carne!

Alegerea unei bucăți bune de carne este o adevărată artă. Dacă vi s-a întâmplat să cumpărați o bucată de carne de porc “bătrână”, nu disperați. Vă împărtășim cum să salvați situația! Este uimitor, dar un singur ingredient va transforma chiar și cea mai rigidă carne într-un deliciu moale și suculent.

Tot de ce aveți nevoie este să lăsați carnea pentru 30-60 de minute într-un vas cu miez de kiwi. În combinație de ierburile aromate și condimentele, veți obține cea mai delicioasă carne într-un timp record. Urmăriți rețeta de mai jos și creați cele mai delicioase capodopere culinare în propria bucătărie.

INGREDIENTE

-1-2 kiwi

-1-1.5 kg de carne

-sare

-piper negru măcinat

-condimente după gust

-rozmarin

-ceapă sau usturoi (la dorință)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Spălați carnea și aranjați-o pe un prosop de bucătărie. Dați miezul de kiwi prin răzătoare sau faceți un piure folosind robotul de bucătărie.

2. Adăugați condimentele după gust și amestecați.

3. Aranjați carnea în vasul cu marinadă și lăsați-o la temperatura camerei pentru 30 de minute. Dacă carnea este foarte rigidă, marinați-o timp de 1-2 ore. Nu marinați carnea mai mult de 2 ore, de altfel, riscați să obțineți un pate.

4. Pregătiți carnea în modul preferat. Marinada cu kiwi este perfectă și pentru frigărui.

Notă: Datorită marinadei cu kiwi, carnea se prepară într-un timp mai scurt decât de obicei. La dorință, adăugați în marinadă vin sau ierburile aromate preferate.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1