Dacă doriți să preparați pârjoale, atunci gătiți-le doar astfel. 7 secrete pe care trebuie să le știe fiecare gospodină!

Pârjoalele sunt unele dintre cele mai populare bucate. Acestea sunt foarte gustoase și universale, le puteți servi cu orice fel de garnitură, fiindcă vor fi pe placul tuturor.

Astăzi îți dezvăluim 7 secrete pentru prepararea celor mai delicioase, suculente și fragede pârjoale. Ținând cont de aceste trucuri veți putea pregăti mereu pârjoale gustoase și suculente, demne de masa de sărbătoare.

1. Folosiți doar tocătură de casă. Cel mai bine să amestecați 2 tipuri diferite de carne: porc, vită, curcan, miel.

2. Pentru a oferi pârjoalelor un gust mai suculent și mai picant, adăugați în tocătura de carne ceapă tocată mărunt.

3. Pentru ca pârjoalele să fie mai delicate, gospodinele cu experiență adaugă miez de pâine albă în tocătura de carne. Vă recomandăm să înlocuiți pâinea cu legumele preferate, de exemplu: varză, cartofi sau morcovi. Va fi la fel de gustos.

4. Gospodinele cu experiență adaugă în carnea tocată gheață zdrobită, amestecă rapid masa, formează pârjoalele și le pun în tigaie. Când gheața se va topi, în locul acesteia va fi loc gol. Datorită acesteia, pârjoalele vor fi mai pufoase.

5. Puneți în mijlocul pârjoalelor o bucățică de unt, astfel vor fi mai suculente.

6. Prăjiți pârjoalele în ulei sau unt topit. Prăjiți mai întâi la foc mare, apoi reduceți focul după ce se va forma crusta. Astfel pârjoalele vor rămâne suculente. Nu întoarceți pârjoalele prea des, este suficient de câteva ori.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1