Deliciul crocant și foarte gustos, ce se prepară cu ajutorul unui zdrobitor!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă bună de vreascuri. Este un desert foarte interesant și non-standard, care va surprinde familia dvs. Se pregătește rapid, simplu și din cele mai banale produse. Este o delicatețe aromată, crocantă și foarte gustoasă, care vă va cuceri din prima. Deliciul dulce este similar cu cel numit ”vreascuri”, dar se prepară diferit. Pregătiți, testați și uimiți familia dragă cu delicii speciale.

INGREDIENTE  

– 1 pahar de lapte

– 1 ou

– 3 linguri de amidon

– 5 linguri de zahăr

– 1 pahar de făină cernută

– 1 linguriță de zahăr vanilat

– miere

– ulei vegetal (pentru prăjit)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Spargeți oul într-un bol și adăugați zahărul tos și zahărul vanilat. Bateți ingredientele, folosind telul, până obțineți o masă omogenă.

2. Apoi turnați laptele, adăugați amidonul și făina cernută. Mixați aluatul. Ar trebui să obțineți un aluat lichid, asemănător cu cel pentru oladii.

3. Turnați o cantitate mai mare de ulei vegetal în tigaie și puneți-o pe foc. Încălziți bine uleiul.

4. Prăjiți vreascurile în modul următor: luați zdrobitorul pentru cartofi, înmuiați-l în uleiul fierbinte, pentru 1-2 secunde, apoi dați-l prin bolul cu aluat și iar în tigaia încinsă cu ulei vegetal. În mod similar, prăjiți vreascurile din aluat, pe ambele părți, până se vor rumeni frumos. Ar trebui să obțineți un deliciu aromat, rumen și crocant. Dacă aluatul nu se desprinde de dispozitiv, ajutați-l, folosind furculița, dar foarte atent.

5. Aranjați desertul crocant pe o farfurie. Serviți vreascurile cu cea mai mare plăcere, alături de puțină miere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1