Descoperă 7 secrete pentru prepararea șnițelelor ideale!

Șnițelele sunt unele din cele mai gustoase bucate preparate din carne. Acestea sunt consistente, suculente și foarte delicioase. Deși se prepară foarte ușor și simplu, totuși sunt câteva secrete pentru obținerea unor șnițele care să se topească în gură. Echipa Bucătarul.eu v-a pregătit 7 secrete extraordinare, țineți cont de ele și preparați cele mai delicioase și aspectuoase șnițele din lume!

CUM SĂ PREPARI ȘNIȚELE GUSTOASE

1.Folosiți carne proaspătă, astfel nu va fi necesar s-o marinați. Tăiați carnea în bucăți. Cel mai bine să preparați șnițele din carne de porc, dar puteți folosi și carne de vită, pui sau curcan. Este foarte importantă tăierea corectă a cărnii: grosimea bucăților trebuie să fie de 1-1.5 cm.

2. Bateți carnea printr-o bucată de folie alimentară, ca să nu se rupă. Stropiți carnea cu câteva picături de apă cu gheață pentru a menține greutatea cărnii.

3. Dacă pe șnițel este o fâșie de slănină, atunci faceți câteva crestături deasupra, în caz contrar aceasta se va trage în timpul prăjirii.

4. Prăjiți șnițele pane: înmuiați carnea în ou și sare, apoi dați-o prin făină. De asemenea, puteți prepara un aluat din lapte, făină și ouă (în proporții egale) și condimentați cu sare.

5. Șnițelele trebuie prăjite în tigaia încinsă. Cel mai bine să folosiți untură pentru prăjit. Dacă nu aveți untură, atunci amestecați untul cu ulei în proporție de 2:1. Astfel șnițelele nu se vor arde și vor avea un gust excelent.

6. Așezați șnițelul în tigaie și prăjiți-l pe fiecare parte timp de un minut. Apoi puneți toate șnițelele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 8 minute.

7. Scoateți șnițelele din cuptor după ce se vor rumeni. Dacă doriți să obțineți un luciu frumos, atunci ungeți-le deasupra cu puțin unt. Șnițelele sunt gata, acestea se topesc în gură.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1