Descoperiți 17 trucuri geniale pentru cei mai iscusiți bucătari – trebuie neapărat să le cunoașteți!

Fiecare gospodină are propriile trucuri ce le folosește în fiecare zi la bucătărie. Deși uneori pare a fi un detaliu mai puțin important, aceste trucuri economisesc din timpul petrecut la bucătărie și oferă doar emoții pozitive celor ce gătesc. Vă prezentăm mai jos o listă din 17 cele mai utile și eficiente trucuri, care cu siguranță vor fi foarte des folosite în bucătăria dvs.

Top 17 trucuri culinare:

1. Cel mai simplu mod de a obține un miez de kiwi suculent, fin și întreg – este să folosiți o lingură. Urmăriți imaginea de mai jos.

2. Dacă doriți să savurați un kiwi, tăiați-l în jumătate și serviți-l cu o linguriță.

3. Urmăriți imaginea de mai jos și veți descoperi cel mai simplu și eficient mod de a stoarce sucul unui lime, până la ultima picătură.

4. Pentru a tăia o ceapă cuburi mici, aveți nevoie de doar două lucruri: un cuțit bine ascuțit și o ceapă curățați corect (urmăriți imaginea de mai jos).

5. Pentru a evita picăturile de cremă (sau orice alt amestec) pe suprafața de lucru, meșteriți un capac simplu dintr-o farfurie de plastic.

6. Dacă aveți o formă de copt prea mare, faceți o bordură din folie de aluminiu, pliată în câteva straturi.

7. Obțineți un decor deosebit de aspectuos pentru prăjituri, dacă le veți presăra cu zahăr pudră, deasupra unui fragment de dantelă.

8. Un sandviș deosebit de apetisant din biscuiți cu înghețată. Un desert mai rapid nu există!

9. Cum să nu pierdeți nici o picătură din pasta de ciocolată preferată? Turnați în borcanul de la pasta de ciocolată lapte cald. Închideți borcanul și agitați-l bine. Obțineți o băutură deosebit de delicioasă.

10. Cel mai simplu mod de a urmări rețeta și de a păstra cartea curată în timp ce gătiți.

11. Un bol deosebit de apetisant și delicios pentru fructele preferate. Urmăriți modul de preparare în poza de mai jos.

12. O idee genială pentru un hamburger! Un mic dejun perfect cu minim efort.

13. Dacă aveți o întâlnire cu prietenii, puteți păstra chipsuri-le în același ambalaj. Doar pliați marginile, precum în poza de ma jos.

14. Dacă doriți să pregătiți o limonadă și să economisiți din timp – folosiți un clește pentru deserturi. Sucul se va stoarce mul mai simplu și rapid.

15. Folosiți o formă pentru biscuiți și pregătiți cele mai apetisante oladii din toate.

16. Dacă ați rămas fără făcăleț, în ajutor vine o sticlă. Un truc vechi, dar foarte eficient.

17. Ochiuri de o formă perfectă, doar cu ajutorul inelelor de ceapă.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1