Carne în marinadă cu suc de roșii – un deliciu de excepție! Abia aștept următorul picnic!

Vă prezentăm o rețetă de frigărui delicioase, marinate în suc de roșii. Din cele mai simple ingrediente obțineți o marinadă ce va oferi cărnii o textură moale, gust intens și aromă irezistibilă. Marinada se prepară extrem de simplu. Este suficient să marinați carnea peste noapte, pentru a obține un deliciu inegalabil.

Ingrediente

– 2 kg ceafă de porc

– 5-6 cepe

– 1.5 l suc de roșii

– 1-1.5 linguri de condimente caucaziene

– sare

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Spălați carena și tăiați-o bucăți de mărimea potrivită. Dacă doriți să vă asigurați de faptul că carnea va fi moale, ungeți-o cu muștar și lăsați-o pentru 30-60 de minute. Îndepărtați excesul de muștar și marinați carnea.

2. Tăiați ceapa rondele. La dorință, puteți alege mai multe cepe mici. Astfel, le veți putea înfige pe acele pentru frigărui, alternându-le cu roșii cherry și bucățile de carne.

3. Potriviți carnea cu sare și condimente. Puteți folosi condimentele și ierburile aromate preferate. Adăugați în vasul cu carne ceapa și sucul de roșii (de casă). Amestecați.

4. Dați carnea la frigider peste noapte. La dorință, puteți adăuga în marinată și câteva linguri de oțet. Amestecați bine.

5. Înfigeți carnea și legumele pe acele pentru frigărui. În timpul coacerii, turnați peste carne marinadă sau vin.

Notă: Marinada cu suc de roșii este numai bună atât pentru carne de porc, cât și pentru miel, vită sau pui. Dacă nu aveți suc de roșii de casă, acesta poate fi înlocuit. Iată 3 variante de marinată pentru frigărui:

1. Într-un bol amestecați 1/4 pahar de apă cu 1/4 pahar suc de lămâie și 250 g pastă de roșii.

2. Dați prin mașina de tocat carne 1 kg de roșii proaspete.

3. Amestecați sucul de roșii din comerț cu puțin sos de soia, usturoi tocat sau ardei gras și iute (dat prin mașina de tocat carne).

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1