Frigărui de pui cu bacon la cuptor. Această mâncare deosebită îi va cuceri pe toți!

Doriți să vă surprindeți oaspeții cu o mâncare deosebită și plină de savoare? Preparați aceste frigărui originale, care îi vor cuceri pe toți prin aspectul apetisant și gustul demențial. Bărbații cu siguranță vor aprecia aceste delicii irezistibile. Frigăruile se prepară foarte ușor și sunt absolut delicioase. Serviți-le cu orice garnitură sau salată de legume.

INGREDIENTE

-2 fileuri de pui

-1/2 ceapă

-1 ou

-2 linguri de griș sau cușcuș

-40 g de bacon

-1 lingură de ulei

-sare și piper negru măcinat după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Spălați fileurile de pui sub un jet de apă și uscați-le. Apoi tăiați excesul de grăsime și tăiați fileurile bucăți mari.

2. Curățați ceapa și tăiați-o bucăți arbitrare. Apoi puneți carnea și ceapa în vasul blenderului și mărunțiți până la omogenizare. Puneți umplutura într-un bol.

3. Adăugați grișul sau cușcușul, spargeți oul și asezonați cu sare și piper după gust. Amestecați bine și dați umplutura la frigider pentru 30 de minute.

4. Împărțiți umplutura în porții cu mâinile ude. Apoi puneți umplutura pe bețișoare de lemn sub formă de kebaburi și înfășurați-le cu bacon pe toată lungimea.

5. Dați bețișoarele la congelator pentru 30 de minute, ca să-și mențină bine forma.

6. Tapetați tava cu folie de staniol, ungeți-o cu ulei și așezați frigăruile, coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 30 de minute sub grătarul de sus.

7. Serviți frigăruile de pui cu orice garnitură sau salată din legume proaspete.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1