Fursecuri cu brânză de vaci ”Trandafir”!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă originală de fursecuri ”Trandafiri”. Patiseria apetisantă se prepară foarte simplu și din cele mai accesibile ingrediente, chiar fără bătăi de cap. Veți obține niște fursecuri foarte gustoase și aromate. Frumoasele fursecuri sunt atât de apetisante, încât vă vor cuceri din prima. Bucurați familia dragă cu delicii ispititoare la gust.

INGREDIENTE  

– 450 g de făină cernută

– 250 g brânză de vaci

– 100 g de unt topit

– 1/2 pahar de zahăr

– 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu

– 1 g de vanilie

– 1/2 linguriță de sare

– 2 gălbenușuri

– zahăr pudră pentru decor

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Combinați într-un castron mai adânc brânza cu untul topit, zahărul, vanilia, sarea și gălbenușurile. Omogenizați ingredientele din castron.

2. Adăugați treptat făina cernută și bicarbonatul de sodiu. Frământați aluatul. Ar trebui să obțineți un aluat fin. Dacă aluatul este prea lichid, mai adăugați puțină făină cernută.

3. Întindeți un blat din aluatul finit, cu grosimea de aproximativ 2-3 mm. Decupați aluatul, folosind un păhărel.

4. Suprapuneți 3-4 cercuri de aluat, apoi rulați-le. Procedați similar cu aluatul rămas.

5. Tăiați rulourile în jumătate. Obțineți câte două fursecuri din fiecare rulou.

6. Aranjați trandafirii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 150°C, pentru aproximativ 25-30 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

7. Aranjați trandafirii aromați pe un platou și decorați-i cu zahăr pudră. Serviți deliciul apetisant cu mare plăcere alături de o cană cu ceai aromat sau cafeluță.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1