Gustare delicioasă din varză – 2 moduri de pregătire ce vă asigură succesul!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, top 2 rețete de gustare delicioasă din varză. Rețetele sunt mai puțin obișnuite, dar în fine veți obține niște gustări, potrivite ca garnitură, alături de niște cărniță la grătar sau pește. Acest fel de gustare se prepară extrem de simplu și rapid. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi de minune.

INGREDIENTE  

– 1 varză medie

– 100-150 g de unt la temperatura camerei

– ierburi italiene aromate după gust

– usturoi uscat măcinat după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE Nr.1

1. Îndepărtați frunzele deteriorate ale verzei. Începeți să tăiați varza, folosind un cuțit bine ascuțit. Deci, tăiați varza în 8 părți egale, obținând felii.

2. Puneți untul moale într-un bol mic și frecați-l până devine o masă cremoasă. Ungeți generos fiecare felie de varză cu unt pe ambele părți, folosind spatula. Străduiți-vă să ungeți cu unt printre foile de varză, dar cu grijă ca să nu să se desprindă felia. Presărați feliile cu ierburi italiene și usturoi măcinat uscat după gust. La dorință, puteți potrivi feliile de varză cu puțină sare.

3. Aranjați feliile de varză pe tava de copt, tapetată cu hârtie. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 25-30 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

4. Scoateți deliciul din cuptor și aranjați-l pe o farfurie. Serviți gustarea aromată și apetisantă cu cea mai mare plăcere.

MOD DE PREPARARE  Nr.2 

1. Modul de tăiere și potrivire cu condimente este similar celui din prima rețetă.

2. Luați o pungă de copt și aranjați feliile de varză în aceasta. Legați capătul pungii cu ață alimentară cât mai strâns.

3. Dați punga la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 25-30 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

4. Scoateți punga din cuptor, lăsați-o puțin să se răcească, apoi tăiați-i capetele. Puneți feliile de varză suculentă și aromată pe o farfurie. Serviți gustarea apetisantă cu cea mai mare plăcere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1