Hitul acestei veri! Strudel cu piersici: 25 de minute și capodopera este pe masă

Dacă până în prezent considerați că cea mai bună umplutură pentru Strudel sunt merele, atunci nu ați gustat din această extraordinară prăjitură. Vă veți îndrăgosti din prima bucățică de această prăjitură extraordinară. Lipiile rumenite și piersicii aurii este bagheta fermecată pentru orice gospodină.

Pentru a prepara Strudel cu piersici nu trebuie să faceți aluat. Această prăjitură pur și simplu vă va încânta. Dacă faceți gem de piersici pentru iarnă, atunci vă puteți alinta familia cu acest deliciu anul împrejur.

INGREDIENTE

-2 foi de lipie

-1 ou

-1.5 linguri de amidon

-600 g de piersici

-50 g de unt

-3 linguri de zahăr

-zahăr pudră după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Spălați și uscați piersicii, îndepărtați sâmburii. Tăiați-i în jumătăți, puneți-i într-un bol mai adânc și amestecați-i cu amidon, zahăr și vanilie.

2. Puneți pe masa de lucru o foaie de lipie, cu ajutorul unei pensule de silicon ungeți cu unt jumătate de foaie.

3. Împărțiți convențional lipia în 3 părți egale, repartizați piersicii astfel încât o parte din lipie să fie liberă. Piersicii nu vor ieși din prăjitură dacă veți lăsa 3 cm de la margini.

4. Acoperiți umplutura cu a doua foaie de lipie și ungeți-o cu untul rămas. Pliați marginile lipiei în interior și apoi formați o ruladă.

5. Puneți viitorul Strudel într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, ungeți-l cu ou bătut. Dați-l la cuptorul preîncălzit la 180°C până desertul se va rumeni.

De îndată ce lipia se va rumeni scoateți desertul din cuptor. Lăsați-l să se răcească și presărați-l cu zahăr pudră. Tăiați în felii potrivite și serviți-l cu îndrăzneală!

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1