Iată cum se prepară cele mai aromate și mai rapide paste

Pastele în stil armenesc se deosebesc prin simplitatea procesului de preparare, deoarece chiar și un adolescent o poate prepara în doar 15 minute! Însuși procesul este cu susul în jos, întâi se prăjește, apoi se fierbe. Anume acest element ne face să nu pierdem timpul cu strecuratul și schimbarea dintr-un vas în altul. Fiecare fir de pastă se pătrunde de ulei, ceea ce face garnitura mult mai gustoasă, iar datorită faptului că pastele se prăjesc ele capătă o aromă și un gust extraordinar.

Echipa noastră vă invită să aflați cea mai rapidă metodă de preparare a pastelor în stil armenesc. O idee excelentă pentru a diversifica meniul zilnic.

INGREDIENTE

-300 g de paste

-4 ouă

-3-4 linguri de ulei

-1 pahar de apă fierbinte

-condimente pentru paste

-sare, piper, după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Turnați uleiul în tigaie și încălziți-l, apoi puneți pastele.

2. Căliți pastele în tigaie până se rumenesc și devin maronii, amestecând continuu. Pastele se prăjesc neuniform, de aceea vor avea culori diferite.

3. Puneți într-un vas ouăle, apoi sarea și piperul după gust. Bateți bine cu telul, la fel ca omleta.

4. Revenim la paste. Adăugați condimentele pentru paste. Noi am folosit amestec de piper măcinat roșu și negru împreună cu pătrunjel și mărar uscat.

Însă puteți folosi orice alte condimente doriți. Amestecați bine macaroanele.

5. Turnați apa fierbinte peste paste. Apa trebuie să acopere pastele de un deget. Fierbeți-le sub capac, la foc mediu, până apa va fierbe (aproximativ 5-7 minute). Nu uitați să amestecați periodic.

6. Când macaroanele vor absorbi apa, turnați ouăle bătute. Gătiți pastele încă 3-5 minute, amestecând periodic.

7. Pastele în stil armenesc pot fi servite. La această garnitură puteți adăuga și legume sau carne tocată, va fi foarte gustos.

Pentru o cină rapidă aveți nevoie de niște paste, carne tocată și un sos aromat. Este sățioasă și rapidă. De asemenea, economisiți mult timp după o zi lungă de muncă.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1