Iată ingredientul secret, care va face deserturile din ciocolată mult mai gustoase

Echipa Bucătarul.eu vă dezvăluie un secret culinar cu ajutorul căruia veți putea face deserturile din ciocolată și mai gustoase. Acest ingredient simplu va intensifica gustul și aroma de ciocolată în toate deserturile preparate. Pregătiți deserturi parfumate, demne de toate laudele!

Ciocolata – cel mai favorit desert recunoscut în lumea dulciurilor. Ce poate fi mai bun decât o ciocolată cu gust intens, delicioasă și ușor decadentă? Iată un truc pentru coacerea deserturilor, care va intensifica rapid aroma de ciocolată.

Adăugați pur și simplu în aluat o ceașcă de espresso, dar în acest caz trebuie să excludeți din rețetă aceeași cantitate de lichid pe care ați adăugat-o în expresso. De exemplu, dacă ați adăugat în aluat o ceașcă de expresso, atunci trebuie să reduceți cantitatea de lapte din aceeași ceașcă.

Cafeaua accentuează și scoate în relief nota specifică ciocolatei, fără să adauge aroma de cafea! Puteți folosi această combinație de cafea și ciocolată în toate deserturile: în prăjituri, biscuiți și mousse-uri.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1