Idei de servire a platourilor cu carne. Transformați cele mai simple produse în adevărate opere de artă!

Nu contează câte bucate calde ați planificat pentru masa de sărbătoare, gustările reci sunt primordiale și nu ar trebuie să lipsească de pe masă. Bucatele aromate din carne sunt preferate de oaspeți. Acestea pot fi folosite atât la prepararea tartinelor, cât și servite cu cartofi ca gustare rapidă. Produsele din carne trebuie servite pe cele mai frumoase platouri, să le decorați rafinat și să le aranjați în mod estetic.

Dar cum să faceți acest lucru, când sunt o mulțime de salamuri și feluri de carne, plus la toate trebuie să mai adăugați legume pentru un aspect mai colorat? Astăzi vă vom prezenta 20 de variante de decorare a produselor din carne. Acestea sunt destul de simplu de realizat și arată fantastic de frumos.

Puteți face un trandafir din salam sau rulouri interesante.

Dar ce spuneți de un buchet colorat din carne și legume? Arată divin! Aș vrea să le încerc pe toate!

De asemenea, puteți aranja produsele din carne după tipuri și să le oferiți un aspect deosebit. Singura limitare – imaginația dvs.

Nu vă fie frică să adăugați fructe în platouri – ananasul și merele se combină excelent cu carnea. Acestea vor oferi bucatelor un aspect colorat și apetisant.

Nu trebuie să uitați nici de verdeața proaspătă – firele aromate de mărar sau pătrunjel nu doar vor crea un aspect spectaculos, dar vor atrage și oaspeții cu mirosul lor suculent.

În afară de carne, puteți pune în platouri diverse brânzeturi și măsline negre sau verzi. Astfel de opțiuni pentru gustări vor fi pe placul fiecărui oaspete.

Dvs ați ales deja varianta de sărbătoare? Nimic nu vă împiedică să creați propria capodoperă!

Experimentați, încercați și creați! Decorați masa cu cele mai neobișnuite gustări.

Țineți minte că nu contează mărimea. Puneți accent pe varietate și decor frumos! Oaspeții vor aprecia neapărat efortul depus.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1