Încearcă mini cheesecake, gata în doar 5 minute. Acest deliciu îți va crea buna dispoziție pentru toată ziua!

Echipa Bucătarul.eu vă oferă o rețetă super rapidă de mini cheesecake-uri care sunt excelente pentru orice ocazie. În doar 5 minute veți obține niște delicii extraordinare, foarte fine, gustoase, frumoase, delicate și cremoase.

Aceste cheesecake-uri se prepară în cuptorul cu microunde și sunt absolut delicioase, cu un gust rafinat și aromat. Le puteți decora deasupra cu fructe de pădure, gem sau dulceață.

Ingrediente

– 300 g de brânză de vaci sau cremă de brânză

– 6 linguri de zahăr sau după gust

– 2 linguri cu vârf de smântână

– 1 ou

– zahăr vanilat sau esență de vanilie

– 5-6 biscuiți

– 2 linguri de unt

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Pregătiți formele pentru brioșe. Din cantitatea dată de ingrediente am obținut 8 mini cheesecake-uri, nu le-am umplut până sus.

2. Mărunțiți biscuiții în firimituri.

3. Topiți untul, adăugați-l în biscuiți și amestecați.

4. Așezați amestecul în forme, presați-l bine și puneți formele în cuptorul cu microunde timp de aproximativ un minut la 700 W.

5. Umplutura: amestecați brânza cu blenderul, apoi adăugați smântâna, zahărul, oul și zahărul vanilat. Amestecați cu blenderul până la omogenizare.

6. Turnați amestecul deasupra biscuiților și gătiți în cuptorul cu microunde timp de 2 minute la 700 W, Apoi repetați procedura: gătiți prăjiturile încă un minut la 700 W. Mijlocul prăjiturilor trebuie sa tremure un pic, este un lucru normal! Aveți grijă să nu fie fisuri pe cheesecake-uri. Dacă aveți forme mai mari, atunci timpul de preparare va fi un pic mai mare.

7. Lăsați cheesecake-urile să se răcească pe masă, apoi dați-le la frigider timp de câteva ore.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1