Inele din aluat fiert cu cremă de brânză – un deliciu care m-a impresionat puternic!

Vă prezentăm o rețetă de inele delicioase cu cremă de brânză. Umplutura pentru desert deseori este considerată cea mai gustoasă parte a acestuia. În rețeta de mai jos desertul este umplut cu cremă delicioasă din brânză, ce se prepară destul de simplu.

Este o cremă ce se potrivește perfect pentru orice plăcinte sau prăjituri. Desertul de astăzi este unul ușor și delicios, cu cremă fină și aromată, ce se potrivește ideal pentru un dejun, cu o ceașcă de ceai aromat sau o cafea.

Ingrediente

– 300 g brânză de vaci

– 175 g de făină

– 1 priză de sare

– 5 ouă

– 275 g de unt

– 180 ml de apă

– 120 g de zahăr pudră

-70 g de lapte condensat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Pregătiți aluatul: amestecați 100 g de unt cu apă. Puneți cratița pe foc.

2. Aduceți amestecul până la fierbere, apoi adăugați sarea și făina, amestecând încontinuu.

3. Când aluatul va începe a se îngroșa, luați-l de pe foc și adăugați treptat câte un ou, amestecând încontinuu. Obțineți o masă omogenă.

4. Tapetați o tavă de copt cu hârtie. Umpleți un sac de patiserie cu aluat și turnați inelele pe tava de copt. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C până la 30 de minute. La început coaceți cu ușa cuptorului închisă, până inele se rumenesc puțin. Apoi coaceți inelele cu ușa cuptorului întredeschisă, astfel încât acestea să se usuce puțin. Apăsați ușor cu degetul pentru a verifica cât de uscate sunt inelele. Acestea trebuie să arate precum cele din poza de mai jos.

5. Pregătiți crema: frecați untul rămas cu zahărul pudră. Adăugați treptat laptele condensat. Amestecați cu ajutorul unui mixer.

6. Treceți brânză printr-o sită. Amestecați brânza cu crema de unt până obțineți o masă omogenă. Bateți crema cu mixerul la viteză medie.

7. Lăsați inelele să se răcească. Apoi tăiați-le transversal în două jumătăți. Ungeți o jumătate de inel cu cremă și acoperiți-o cu cealaltă jumătate. Presărați inelele cu zahăr pudră.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1