Această rețetă m-a uimit… Nu am știut că poți face asta din pepene galben. Copiii sunt cei mai încântați!

Vă prezentăm o rețetă de înghețată delicioasă de frișcă cu pepene galben. Veți fi plăcut uimiți de faptul cât de simplu se prepară un desert atât de delicios și aromat. Nu ezitați să vă bucurați familia și prietenii cu o înghețată de casă delicioasă, ce nu conține conservați și aditivi chimici. Unde mai pui că se prepară din doar 3 ingrediente!

INGREDIENTE

– 250 g de pepene galben

– 30-50 ml de lapte condensat

– 220 g de frișcă 30%

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Bateți frișca cu ajutorul unui mixer, până veți obține vârfuri stabile. Turnați laptele condensat și amestecați cu grijă. Folosiți o spatulă.

2. Spălați pepenele galben. Decojiți-l și îndepărtați semințele. Aranjați miezul în vasul robotului de bucătărie și pregătiți din acesta un piure.

3. Amestecați crema de frișcă și lapte condensat cu piureul de pepene galben. Turnați amestecul obținut într-un vas de dimensiunea potrivită. Acoperiți vasul și dați înghețata la congelator pentru 3-4 ore.

4. După fiecare 60 de minute, scoateți înghețata din congelator și amestecați-o cu ajutorul unei linguri, de câte ori va fi posibil.

Notă: Pentru a surprinde oaspeții cu un desert fascinant, aranjați pe farfurie câte o felie de pepene galben și puneți pe aceasta o bilă de înghețată.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1