Inimi de pui în sos incredibil de gustos – până acum nu ai gustat așa bunătate!

Vă prezentăm o rețetă uimitoare de mâncare pentru prânz sau cină. Inimile de pui se prepară simplu din ingrediente banale și ieftine. “Inimile în sos de brânză topită” sunt o mâncare foarte gustoasă și frumoasă, care poate fi servită chiar și pe masa de sărbătoare. Inimile gingașe și aromate în sos cremos pot fi servite cu orez și legume înăbușite sau la aburi.

INGREDIENTE

-0.7 kg de inimi de pui

-3 linguri de smântână

-100 g de brânză topită

-2 căței de usturoi

-1 ceapă

-1 linguriță de amidon

-sare și piper după gust

-ulei

-verdeață

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Spălați inimile, tăiați excesul de grăsime. Apoi încingeți o tigaie cu ulei și puneți inimile. Condimentați-le cu sare și piper. Prăjiți inimile la foc mare timp de 2-3 minute, amestecând continuu. Apoi reduceți focul, acoperiți inimile cu capac și înăbușiți-le timp de 10-15 minute (până vor deveni moi).

2. Curățați ceapa și tăiați-o bucățele. Prăjiți ceapa în altă tigaie până se va rumeni.

3. Adăugați ceapa călită în tigaia cu inimi, amestecați și înăbușiți timp de 15 minute.

4. Spălați verdeața și tocați-o mărunt. Curățați usturoiul și dați-l prin presă. Dați brânza topită prin răzătoarea mică.

5. Adăugați smântâna în tigaia cu inimi, amestecați și presărați brânza. Amestecați din nou și înăbușiți timp de 2-3 minute. Apoi adăugați amidonul, usturoiul și verdeața. Înăbușiți timp de 2-3 minute. Luați mâncarea de pe foc și serviți-o cu o garnitură de orez cu legume.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1