Un clip video excepțional – la prima vedere este doar un tort cu ciocolată, dar când începeți să-l rotiți, acesta prinde viață!

În prezent, un tort simplu deja este prea banal și nu uimește pe nimeni. Din an în an, cei mai faimoși cofetari inventează deserturi mai puțin obișnuite, cu scopul de cuceri inimele tuturor. Torturile miraculoase gătite de maeștrii bucătari pleacă la Campionatul Mondial de Cofetărie, în așteptarea premiului mare.

Astăzi, din cofetărie se face o artă înaltă, în care design-ul culinar este la fel de important ca și gustul desertului. Nivelul profesional al cofetarilor este atât de înalt, încât probabil nici o gospodină nu va încerca să pregătească una din capodoperele premiate în propria bucătărie.

Cu siguranță, fiecare din noi am fost măcar o dată martori la prepararea unui desert deosebit de aspectuos, ce cucerește imediat prin imaginea sa. Însă, maeștrii bucătari continuă să se perfecționeze, prezentând de curând un tort cu totul special.

Alexandre Dubosc, un artist cofetar de origine franceză, reușește să pregătească adevărate capodopere dulci. De data aceasta, el a realizat un tort cu totul special. Imensa prăjitură pare să prindă viață în momentul în care este rotit în jurul axei sale.

Urmăriți în materialul video de mai jos această creație excepțională. Este un tort pe care îl veți urmări cu atenție un timp îndelungat și cu siguranță vă va fi milă să-l tăiați. Doar imaginați-vă cât timp a fost pregătit acest desert miraculos! Iluzia optică este genială deoarece ai impresia că figurinele prind viață.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1