Legume fierte momental. Chiar și sfecla va fierbe în 10 minute!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o modalitate genială cum puteți fierbe legumele într-un timp record. Chiar și sfecla! Există o modalitate extrem de simplă și rapidă de a găti legumele. Puteți face acest lucru cu ajutorul cuptorului cu microunde. Avantajul incontestabil nu este doar rapiditatea de pregătire, ci și faptul că legumele fierte rămân suculente și au un gust bogat.

Trebuie remarcat faptul că timpul de pregătire depinde în mod direct de cantitatea de legume. Nu este nevoie de mult timp. Chiar și pentru a pregăti sfecla, aveți nevoie de doar 10 minute.

Sfecla  

1. Pentru început, puneți 4-5 sfecle într-o pungă de plastic. Turnați aproximativ 100 ml de apă în pungă și legați-o.

2. Puneți punga într-o farfurie, apoi perforați-o în mai multe locuri, folosind o scobitoare.

3. Dați farfuria cu sfeclă la cuptorul cu microunde, la puterea maximă (800 W), pentru 10 -12 minute.

Morcovul și cartofii 

În mod similar, procedăm cu morcovii și cartofii.

1. Puneți legumele în pungi de plastic, separate. Puneți 4-5 morcovi într-o pungă de plastic, turnați 100 ml de apă și legați-o. Puneți punga cu morcov pe o farfurie și perforați-o în câteva locuri.

2. Puneți 8-10 cartofi de mărime medie într-o pungă de plastic, turnați 100 ml de apă și legați punga. Perforați punga, folosind o scobitoare, în câteva locuri.

3. Dați legumele la cuptorul cu microunde, la puterea maximă, pentru (5-7 minute). Dacă le puneți împreună, legume sunt mai multe, ceea ce înseamnă că timpul de pregătire trebuie mărit, 12-15 minute.

4. Faceți testul scobitorii. Scoateți cu grijă legumele din pungi și preparați delicii după dorință.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1