Nu ai mai gustat așa cafea! Descoperă 10 trucuri inedite, datorită cărora vei adora cafeaua pe veci!

Cafeaua este una din cele mai populare băuturi. Indiferent dacă este servită dimineața, la prânz sau seara, majoritatea oamenilor nu vor refuza o cană de cafea fierbinte, tonifiantă și aromată. Vă prezentăm mai jos 10 moduri diferite în care puteți servi cafeaua. Cu ajutorul acestor trucuri, veți putea savura băutura preferată cu plăcere, bucurându-i pe cei dragi cu deliciu ce nu va lăsa pe nimeni indiferent.

1. Cuburi de cafea cu lapte

Pentru a savura o cafea delicioasă, mai ales în perioada de vară, fierbeți-o și turnați-o în forme de gheață. Dați forma la congelator. Când veți avea poftă de o băutură revigorantă și delicioasă, doar turnați laptele în paharul cu cafeaua congelată.

2. Cuburi de cafea cu lapte de migdale și scorțișoară

Pregătiți formele pentru gheață. Turnați în acestea puțin lapte de migdale, cafea și presărați cu scorțișoară. Dați forma la congelator.

3. Cafea cu lapte de cocos

Cafeaua cu lapte de cocos este o băutură deosebit de delicioasă. Doar turnați într-un pahar laptele de cocos. Adăugați puțină cafea sau câteva cuburi de cafea congelată. Folosiți orice îndulcitor după gust și savurați cu plăcere.

4. Cafea cu sare

Uneori suntem dezamăgiți de gustul cafelei pe care o savurăm. Pentru a corecta situația, adăugați în cafea puțină sare. Veți fi uimiți de gustul plăcut al acesteia.

5. Cafea cu aromă

Dacă vă doriți o cafea cu o aromă intensă, puteți adăuga în cană scorțișoară, ginseng, lămâie sau ciocolată. Dacă preferați o cafea mai tare, pregătiți-o din boabe de cafea proaspăt măcinate. Gustul va fi complet diferit.

6. Cafeaua ca o băutură energizantă

Dacă dimineața aveți nevoie de un plus de energie, adăugați în cafea ciocolată. Această băutură vă va ajuta cu un efect tonifiant, creând o bună dispoziție pentru ziua întreagă.

7. Cafea fiartă cu zahăr

Când fierbeți cafeaua, adăugați în ibric boabele măcinate cu tot cu zahăr. În timp ce cafeaua va fierbe, zahărul se va dizolva și gustul va deveni foarte fin.

8. Cafea cu spumă

Dacă preferați o cafea cu spumă, încălziți bine laptele și bateți-l cu ajutorul unui tel. Adăugați la acesta cafeaua și scorțișoară cu zahăr după gust.

9. Turnați cafeaua în cana fierbinte

Pentru a obține o cafea deosebit de delicioasă, cana trebuie să fie fierbinte. Doar încălziți-o în cuptorul cu microunde, apoi turnați în aceasta cafeaua. Astfel, băutura se va menține fierbinte mai mult timp.

10. Cafea cu ciocolată

Dacă vă place cafeaua cu aromă de ciocolată, pregătiți-o de sine stătător. Doar aranjați în cană câteva bucăți de ciocolată, apoi turnați peste acestea cafeaua fierbinte. Ciocolata se va topi și va oferi băuturii un gust deosebit.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1