200 grame de brânză topită – iată ce produs trebuie să fie mereu prezent în frigider pentru ocazii neașteptate! Rețeta te va uimi!

Vă prezentăm o rețetă de biscuiți delicioși cu brânză. Aceștia se prepară deosebit de simplu și rapid, iar în rezultat obțineți niște prăjituri fine și ușor crocante. Sunt perfecți pentru a fi serviți în calitate de gustare. Dacă doriți să pregătiți un desert, adăugați mai mult zahăr și veți obține un deliciu uimitor.

INGREDIENTE

-200 g de brânză topită

-80 g de unt

-0.5 linguriță de sare

-1 linguriță praf de copt

-2 linguri de lapte

-1 ou

-1 linguriță de zahăr

-1 pahar de făină

-semințe de susan (după gust)

-ulei vegetal

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Dați brânza topită prin răzătoare. Amestecați-o cu oul. Adăugați untul topit, sarea și zahărul. Amestecați.

3. Adăugați făina cernută cu praful de copt. Amestecați. Dacă ați obținut un aluat prea lipicios, mai adăugați 2 linguri de făină.

3. Întindeți aluatul într-un blat dreptunghiular. Tăiați-l în jumătate. Rulați fiecare jumătate de aluat. Tăiați rulada obținută felii mici.

4. Aranjați feliile de aluat pe o tavă de copt, preventiv unsă cu ulei. Ungeți biscuiții cu lapte, folosind o pensulă de silicon. Presărați-i cu semințe de susan. Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C timp de 15 minute.

Notă: La dorință, puteți procura brânză topită cu ciocolată și înlocui semințele de susan cu mac. Astfel, veți obține un desert deosebit de delicios și aromat.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1