O metodă nouă de a pregăti bucatele pane – deja nu mai folosesc farfurii!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vom vorbi despre o metodă interesantă, cum folosim amestecul pentru pane (pesmeți/făină +condimente) pentru a găti carnea sau peștele la tigaie. Mâinile rămân curate! Masa rămâne curată! Fără vase murdare!

Anterior, pentru a prăji o bucată de carne sau pește, folosind amestecul pane, le treceam prin farfuria cu amestec. Deci, după toate manipulările, mereu era greu de spălat farfuria și chiar suprafața de lucru din bucătărie. Deja, multe gospodine nu mai folosesc această metodă. Este o cale mult mai ușoară și mai convenabilă.

Deci, care este metoda?

1. Se pune amestecul pane într-o pungă alimentară. Apoi se scufundă o felie sau bucată de carne/pește, direct în pungă.

2. Agitați ușor punga și carnea este acoperită de jur împrejur și uniform. Apoi se prăjește într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal, ca de obicei.

Mâinile rămân curate! Masa rămâne curată!

Este foarte convenabil să utilizați această metodă dacă produsul se trece mai întâi prin vasul cu ouă bătute și apoi prin făină.

De asemenea, această metodă se folosește atunci când trebuie să treceți prin amestecul pane ceva de dimensiuni mici – de exemplu, felii de ciuperci, buchețele de conopidă sau felii de dovlecel. Ați pus legumele tăiate în punga cu amestecul pane dintr-o dată, ați agitat-o și atât! Deci, fără procesul îndelungat de trecere prin farfurii.

Încercați acestă metodă simplă, dar convenabilă. Sperăm să vă fie pe plac.

Scrieți-ne, dacă folosiți acestă metodă.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1