O nouă rețetă cu varză tânără: rapid, ușor, gustos și accesibil!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă interesantă – pliculețe din varză. Acest aperitiv va deveni preferatul dvs! Aperitivul apetisant se prepară foarte simplu, rapid și din cele mai obișnuite ingrediente. Dar, ca rezultat veți obține ceva gustos și mai puțin obișnuit.

INGREDIENTE  

– 1 varză tânără

– 3 ouă

– pesmeți măcinați

– cașcaval

– sare după gust

– 0,5 linguriță de boia roșie

– 1 priză de piper negru măcinat

– ulei vegetal pentru prăjit

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. În primul rând, separați frunzele de varză. Pentru a face acest lucru, tăiați cotorul verzei, ceea ce vă va permite să desfaceți cu ușurință foile de varză. Puneți varza pe o farfurie și dați-o la cuptorul cu microunde pentru 10 minute. Scoateți varza din cuptorul cu microunde și lăsați-o să se răcească ușor, apoi desfaceți-o în foi. Curățați foile de cotoare dacă este nevoie.

2. Tăiați cașcavalul felii subțiri.

3. Spargeți ouăle într-un bol, potriviți-le cu sare, piper negru măcinat și boia roșie după gust. Bateți bine ingredientele, folosind telul. Puneți într-o farfurie niște pesmeți măcinați.

4. Luați o foaie de varză și puneți pe centrul acesteia o felie de cașcaval. Pliați foaia de varză în formă de plic. Procedați similar cu toate foile de varză și cașcavalul rămas.

5. Treceți fiecare plic de varză prin bolul cu ouăle bătute, apoi prin farfuria cu pesmeți.

6. Prăjiți deliciul într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal, pe ambele părți, a câte 3 minute.

7. Aranjați pliculețele delicioase pe o farfurie. La dorință, le puteți presăra cu niște verdeață. Serviți gustarea fierbinte, alături de niște smântână sau sosul preferat.

Notă: La dorință, la prepararea acestor pliculețe cu umplutură, mai puteți adăuga niște salam, șuncă sau o bucată de carne afumată. Este foarte gustos!

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1