O selecție minunată de cele mai diverse și delicioase umpluturi pentru ruladele cu lipii!

Rulada cu lipie a devenit un aperitiv foarte popular. Datorită faptului că se prepară simplu și rapid, aceasta tot mai des este prezentă la mesele de sărbătoare. Vă prezentăm mai jos 20 cele mai delicioase umpluturi pentru un aperitiv aspectuos și foarte gustos. Tot ce aveți de făcut este să acoperiți lipia cu un strat uniform de umplutură și să o rulați. Tăiați-o felii și bucurați-i pe cei dragi cu o gustare originală.

Umplutura Nr.1

Amestecați 200 g brânză de vaci (da casă) cu 2 căței de usturoi presat, verdeață tocată și puțină maioneză.

Umplutura Nr.2

Tocați crabii sticks și amestecați-i cu ouăle fierte tocate, cașcavalul ras, usturoiul presat, verdeața tocată și maioneza.

Umplutura Nr.3

Prăjiți ciupercile champignon cu ceapă. Amestecați-le cu brânză topită rasă și verdeața tocată. Dacă doriți o ruladă mai picantă, adăugați castraveți marinați tocați.

Umplutura Nr.4

Amestecați brânza de vaci (de casă) cu usturoiul presat, verdeața tocată, cașcavalul ras și castraveții murați (tocați cât mai mărunt).

Umplutura Nr.5

Fărâmițați cu mâinile brânza de Adygei. Amestecați brânza cu verdeața tocată, maioneza și morcovul coreean.

Umplutura Nr.6

Tocați fileul de pește roșu (slab sărat). Amestecați-l cu verdeața tocată și un castravete (ras sau tăiat felii foarte subțiri).

Umplutura Nr.7

Amestecați orezul fiert cu ouăle fierte (tocate sau rase), verdeața tocată și maioneza.

Umplutura Nr.8

Fărâmițați peștele conservat (scurs de ulei) cu o furculiță. Amestecați-l cu cașcavalul ras și verdeața tocată.

Umplutura Nr.9

Tocați salamul afumat. Amestecați-l cu ouăle fierte (tocate sau rase), morcovul coreean și maioneza.

Umplutura Nr.10

Tăiați șunca și cașcavalul cuburi mici. Amestecați-le cu usturoiul presat, castravetele ras și maioneza.

Umplutura Nr.11

Prăjiți ceapa tocată și ardeiul gras, până acestea vor deveni moi. Lăsați-le să se răcească, apoi amestecați-le cu castravetele murat (tocat), carnea de pui prăjită (tăiată pai sau doar ruptă de-a lungul fibrelor), usturoiul presat, verdeața tocată și roșiile tăiate cuburi.

Umplutura Nr.12

Amestecați castravetele ras cu morcovul ras, carnea afumată (tăiată cuburi), verdeața tocată și maioneza.

Umplutura Nr.13

Amestecați sfecla rasă cu morcovul ras, usturoiul presat, nucile tocate și maioneza.

Umplutura Nr.14

Prăjiți ceapa și ardeiul gras, până se vor înmuia. Adăugați carnea tocată și prăjiți până va fi gata. Amestecați carnea caldă cu cașcavalul ras.

Umplutura Nr.15

Amestecați crema de brânză cu ceapă verde, usturoiul presat și amestecul de piper.

Umplutura Nr.16

Prăjiți ciupercile cu ceapă, până vor fi gata. Lăsați-le să se răcească, apoi amestecați-le cu ouăle fierte tocate, brânza topită rasă ș verdeața tocată.

Umplutura Nr.17

Prăjiți într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui vinetele cu ardeiul gras, ceapa, roșiile și usturoiul. Tocați amestecul obținut cu un blender, până veți obține o pastă.

Umplutura Nr.18

Prăjiți ficățeii de pui. Adăugați frișca (33%) și potriviți cu condimente după gust. Tocați amestecul obținut cu ajutorul unui blender. Încălziți pateul la cuptorul cu microunde.

Umplutura Nr.19

Tăiați crabii sticks. Amestecați-i cu cașcaval ras (100 g), 2-3 ouă fierte (rase sau tocate), verdeața tocată și maioneza.

Umplutura Nr.20

Fierbeți creveții și fărâmițați-i cu o furculiță. Amestecați-i cu untul moale (la temperatura camerei) și usturoiul presat.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1