O varză și 2 ouă – o cină delicioasă din cele mai simple ingrediente!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă bună de tartă cu varză. Este un fel de mâncare ideal pentru cină, servit alături de sosul preferat, niște cărniță la grătar sau cartofi. Se prepară tarta foarte simplu, doar adăugați ouăle și obțineți un deliciu perfect. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi minunat. Tarta fină, aromată și foarte gustoasă este o rețetă universală, care cu siguranță va fi pe placul tuturor.

INGREDIENTE  

– 300 g de varză tânără

– 2 ouă

– 2-3 linguri de făină cernută

– sare după gust

– piper negru măcinat după gust

– 3-4 fire de mărar

– 0,5 linguriță semințe de susan

– smântână

– ulei vegetal

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Spălați și zvântați mărarul. Tăiați verdeața mărunt.

2. Tăiați varza fideluță și combinați-o într-un bol cu 2 ouă. Potriviți conținutul bolului cu sare și piper negru după, gust, apoi adăugați mărarul.

3. Amestecați bine ingredientele, folosind furculița, apoi adăugați făina. La dorință, puteți completa rețeta cu cașcaval. Amestecați bine compoziția.

4. Incingeți tigaia și turnați puțin ulei vegetal. Turnați, răspândiți și uniformizați compoziția rezultată în tigaia încinsă. Presărați turta cu semințe de susan. Prăjiți deliciul aromat, la foc mic, sub capac, timp de 10 minute, apoi răsturnați-o pe partea opusă și mai prăjiți-o timp de 5-7 minute sub capac.

5. Cina este gata. Serviți turta delicioasă cu cea mai mare plăcere alături de niște smântână sau sosul preferat.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1