Pandișpan aerat și delicios, pentru care aveți nevoie de doar 10 minute!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă uimitoare de pandișpan, care se prepară extrem de rapid. Datorită acestei rețete, veți pregăti un pandișpan în doar 10 minute! Nu vă faceți griji! Se va dovedi a fi foarte moale, ca un nor, pufos și cel mai important, foarte gustos. Orice gospodină se poate isprăvi cu acest pandișpan delicios. Din pandișpanul apetisant puteți găti niște prăjituri reușite, un tort aspectuos sau un orice desert de care vă este poftă.

INGREDIENTE  

– 200 g de zahăr

– 4 linguri de apă caldă

– 200 g de făină cernută

– 0,5 linguriță de scorțișoară

– 4 ouă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Combinați ouăle cu zahărul, într-un bol. Bateți ingredientele, folosind robotul de bucătărie, apoi adăugați făina cernută și apa caldă. Omogenizați aluatul.

2. Ungeți generos tava de copt cu unt. Turnați și uniformizați 1/2 din cantitatea de aluat obținut, apoi presărați-l cu scorțișoară. Turnați deasupra aluatul rămas. Bateți ușor tava de masă, ca să se uniformizeze aluatul.

3. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura maximă, pentru 5-7 minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

4. Opriți focul și lăsați tava cu pandișpan să se răcească în cuptor, până la temperatura camerei. Puteți deschide puțin ușița cuptorului.

5. Scoateți tava din cuptor, transferați pandișpanul pe o grilă și lăsați-l să se răcească complet. Pandișpanul este gata. Puteți pregăti desertul dorit.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1